Ile Rousse
Livorno
Veerboten naar Italië
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Ile Rousse naar Livorno Veerboot

De Ile Rousse Livorno veerdienst verbindt Corsica met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Corsica Ferries veerdienst gaat tot 0 keer per week met een vaartijd van ongeveer 5 uur 45 minuten Terwijl de veerdienst van La Meridionale vertrekt tot 2 keer per week en duurt 5 uur 30 minuten.

Dus dat is een totaal van 2 overtochten per week op de Ile Rousse Livorno route tussen Corsica en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Corsica naar Italië.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Ile Rousse naar Livorno?

De reistijd per veerboot van Ile Rousse naar Livorno is ongeveer 5h 37m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Ile Rousse naar Livorno?

De prijs van de ferry overtocht van Ile Rousse naar Livorno kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Ile Rousse naar Livorno is 237 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Ile Rousse naar Livorno?

Er zijn 2 populaire veerbootmaatschappijen voor Ile Rousse naar Livorno. Dit zijn
  • Corsica Ferries
  • La Meridionale

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Ile Rousse naar Livorno?

Boek overtochten van Ile Rousse naar Livorno via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Wat is de afstand tussen Ile Rousse en Livorno?

De afstand van Ile Rousse naar Livorno is ongeveer 98 zeemijlen.

Ile Rousse Gids

Ile Rousse is een stad in de Haute-Corse regio van Frankrijk op het eiland Corsica. De stad, gesticht in 1758 door Pasquale Paoli, was oorspronkelijk Isola Rossa genoemd, de rode eiland, na de oker kleur van een rotsachtig eilandje, dat als een natuurlijke haven diende. Interessant, en ondanks het feite dat het eiland deel uitmaakt van Frankrijk, de stad is een van de slechts twee steden op het eiland dat een Franse naam heft - de anderen hebben Italiaanse namen.

Met een fijne strand in het zuiden bij Plage de Rindara en kleine rotsachtige eilanden in het noorden, Ile-Rousse ligt in een prachtige omgeving, en trekt veel bezoekers. Het Architectuur in de stad, die een aantal aantrekkelijke gebouwen omvat, grotendeels dateert uit de late 18e en vroege 19e eeuw. In het centrum van de stad, aan de Place Paoli ligt een buste van Pasquale Paoli. Het plein is open aan de zee in het westen en heeft een aangename overdekte markt, en biedt schaduw onder de platanen.

Vanuit de haven, de veerboten vertrekken naar Nice, Toulon en Marseille.


Livorno Gids

Livorno is een belangrijke havenstad aan de westkust van Italië. De stad vormt de maritieme toegangspoort tot de schitterende regio Toscane. Veel toeristen bezoeken Livorno op weg naar steden als Florence, Pisa, Lucca en Siena.

Livorno kwam tot bloei tijdens de Italiaanse renaissance, onder het bewind van de familie De Medici. In de late zestiende eeuw werden er bovendien belangrijke toevoegingen ontworpen door de architect Bernardo Buontalenti.

Livorno werd beschermd door een fort en, net als veel andere Italiaanse steden, omringd door een stadsmuur. Grote delen van deze stadsmuur zijn nog steeds te bezichtigen en erg populair onder toeristen.

De haven van Livorno beschikt over moderne voorzieningen waaronder bars, restaurants en bankkantoren. De haven is goed toegankelijk voor rolstoelgebruikers. Vanuit de haven vertrekken veerdiensten naar Bastia, Olbia, Golfo Aranci, Cagliari en Tunesië.


Ile Rousse naar Livorno Dienstregelingen

Ferry Tijdschema's tussen 08/07/2024 en 14/07/2024


Maatschappij Vertrektijd Aankomsttijd Vaartijd Zeildagen
La Meridionale 12:01 17:30 5 uur 29 minuten zo
De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.