Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

Goedkope veerboten naar Corsica via directferries.be

Over Corsica

Ongeveer een - en - drie - kwart miljoen mensen bezoeken Corsica elk jaar, getrokken door een klimaat dat mild is, zelfs in de winter en door enkele van de meest verbazingwekkend diverse landschappen in Europa. Nergens bevindt zich zo'n boeiend landschap als in Corsica, met perfecte halve maan baaien met wit zand en helder water, en de inspirerende zeegezichten van de westkust. Hoewel de jaarlijkse toestroom van toeristen nu de zevenvoudige bevolking van het eiland overschrijdt, is het toerisme niet zo slecht: er zijn een paar resorts maar ongebreidelde nieuwbouw is zeldzaam en hoogbouwen zijn beperkt tot de belangrijkste steden.
Gelegen aan de westelijke kant van de Middellandse Zee, het eiland heeft altijd strategische en commerciële aantrekkingskracht gehad. Grieken, Carthagers en Romeinen kwamen in opeenvolgende golven. De Romeinen werden verdrongen door Vandalen, en het eiland werd de volgende dertien eeuwen aangevallen, verlaten, vestigde en verkocht als een natie-staat, en generaties eilandbewoners vechten tegen buitenlandse overheid. Tweehonderd jaar Franse overheersing hebben een beperkt effect op Corsica gehad, en de barokke kerken, Genuese forten, fervent katholieke rituelen en een Toscaanse invloeden inheemse taal en gerechten laten een meer diepgaande affiniteit met buurland Italië.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.