Goedkope veerboten naar Corsica via nl.directferries.be

Vind de goedkoopste overtochten naar Corsica op onze Goedkope veerboten naar Corsica pagina. nl.directferries.be geeft u direct toegang tot alle goedkoopste overtochten naar Corsica bij alle grote Veerbootmaatschappijen. Mis het niet! Volg Directferries op Twitter en Facebook om in de toekomstige te kunnen profiteren van goedkope aanbiedingen naar Corsica of exclusieve Corsica aanbiedingen.

Om alle goedkoopste overtochten naar Corsica te bekijken, bezoek onze Veerboten naar Corsica pagina.

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

Vaar over de Middellandse Zee met Moby, Tirrenia & Toremar

Geplaatst:16 januari 2023 14:06 Maatschappijen: Moby Lines, Tirrenia & Toremar

Moby Lines, Tirrenia en Toremar bieden tal van veerbootroutes in de Middellandse Zee, naar Sardinië, Sicilië, Corsica en Elba – en het is nu mogelijk om een overtocht in 2023 te boeken. Je kunt dus vandaag al plannen maken voor het volgend jaar.

Over Corsica

Ongeveer een - en - drie - kwart miljoen mensen bezoeken Corsica elk jaar, getrokken door een klimaat dat mild is, zelfs in de winter en door enkele van de meest verbazingwekkend diverse landschappen in Europa. Nergens bevindt zich zo'n boeiend landschap als in Corsica, met perfecte halve maan baaien met wit zand en helder water, en de inspirerende zeegezichten van de westkust. Hoewel de jaarlijkse toestroom van toeristen nu de zevenvoudige bevolking van het eiland overschrijdt, is het toerisme niet zo slecht: er zijn een paar resorts maar ongebreidelde nieuwbouw is zeldzaam en hoogbouwen zijn beperkt tot de belangrijkste steden.
Gelegen aan de westelijke kant van de Middellandse Zee, het eiland heeft altijd strategische en commerciële aantrekkingskracht gehad. Grieken, Carthagers en Romeinen kwamen in opeenvolgende golven. De Romeinen werden verdrongen door Vandalen, en het eiland werd de volgende dertien eeuwen aangevallen, verlaten, vestigde en verkocht als een natie-staat, en generaties eilandbewoners vechten tegen buitenlandse overheid. Tweehonderd jaar Franse overheersing hebben een beperkt effect op Corsica gehad, en de barokke kerken, Genuese forten, fervent katholieke rituelen en een Toscaanse invloeden inheemse taal en gerechten laten een meer diepgaande affiniteit met buurland Italië.