Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Folkestone Veerboot Haven

  • Folkestone Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Folkestone vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Folkestone Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Folkestone Veerdiensten

Folkestone Gids

Folkestone Gids

Folkestone is een kustplaats in het Shepway wijk in Kent,Engeland. Het was een Normandische vesting of in de buurt van de site van een Saksische fort en werd bekend voor zijn verbinding met de priorij van St. Eanswythe. De naam van de stad Folkestone was oorspronkelijk in het einde van de 7e eeuw bekend als Folcanstan (steen van Folca) een gemeenschappelijke oud Engels naam. Viking invallen waren gewoon in het gebied en de lieten grote schade aan de nederzettingen op Folkestone tot en met de 10e eeuw, en zelfs na Edward de Belijder in 1042 op de troon kwam, werd het dorp opnieuw afgebrand door Earl Godwin van Wessex, maar werd later door de koning verbannen. In ongeveer 1920, een aardverschuiving aan de East Cliff in Folkestone onthulde de resten van een grote Romeinse villa compleet met badkamers en hypocausts, een binnenplaats met een mozaïekvloer en een keuken met twee open haarden. De opgravingen werden door de Heer S.E. Winbolt uitgevoerd. De site werd uiteindelijk afgedekt in1957.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.