COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Annaba - Marseille is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Algerije naar Frankrijk pagina.

Annaba - Marseille Veerbootmaatschappij

Annaba naar Marseille Veerboot

Ontvang de beste deals op veerdiensten tussen Algerije en Frankrijk op de Annaba naar Marseille route met Direct Ferries en vergelijk tevens alternatieven waar beschikbaar.

Wij ontvangen de actuele tarieven voor Annaba naar Marseille rechtstreeks van de boekingssystemen van de veermaatschappijen en vergelijken alle opties zodat u de beste deal voor uw overtocht krijgt. Het vinden van een tarief en boeken van uw ferry ticket naar Frankrijk kan niet eenvoudiger!

Vergelijk nu talloze overtochten en dienstregelingen voor Annaba Marseille veerdiensten online door de plaats van vertrek te selecteren in de Annaba Marseille Zoek en boek en klik op de knop zoek.

Annaba Gids

Annaba, genaamd Hippo Regius in de tijd van de Romeinen, is de op drie na grootste stad van Algerije. De stad bevindt zich in de gelijknamige provincie Annaba in het noordoosten van Algerije, vlakbij de rivier de Seybouse en de grens van Tunesië.

Annaba is aanzienlijk gegroeid en is nu een toonaangevend industrieel centrum in het oosten van Algerije. In vergelijking tot andere Algerijnse kuststeden zoals Oran en hoofdstad Algiers heeft Annaba een groter bevolkingsdichtheid. Op economisch gebied is Annaba het centrum voor een verscheidenheid aan dynamische activiteiten zoals industrie, transport, financiën en toerisme. Vanuit de haven vertrekt het overgrote deel van de nationale mineralenexport.

Annaba is een kuststad met prachtige stranden, bergen hoger dan 1000 meter, heuvelachtige omgeving en mooie wandelroutes die u door de rijke geschiedenis en cultuur leiden. Daarom is het een belangrijk toeristisch centrum en één van de grootste attracties in het westen van de Middellandse Zee. In de zomer zorgen de stranden van Annaba voor een groot deel van de werkgelegenheid.


Marseille Gids

Marseille, gelegen aan de Middellandse Zee kust in het zuiden van Frankrijk, is de op een na grootste stad in Frankrijk en staat bekend om haar prachtige kustlijn en de belangrijkste haven. De tweede alleen naar Parijs in zoveel aspecten, Marseille is een van de meest historische, aantrekkelijke en populaire steden van Frankrijk, en is vol van karakter en terracotta daken. Echter, Marseille heeft één groot verschil, het is de thuisbasis van een aantal prachtige zonovergoten zandstranden, omzoomd met corniches en tal van bezienswaardigheden langs de kust. Wandeling rond de stad bezoekers tal van charmante wijken, waar de drukke bazaars en straatmarkten af te wachten, met name rond de oude haven, dat is een geweldige plek om te verkennen te vinden. Toeristen een bezoek aan Marseille zal worden overweldigd door de historische attracties te bieden. Hoogtepunten zijn de Basilique Notre Dame de la Garde, gelegen aan de zuidelijke kant van de Vieux Port; Château d'If, beroemd om zijn verschijning in de veelgeprezen roman De graaf van Monte Cristo'; Centre de la Vieille Charité, een grote tentoonstelling centrum gelegen in de wijk van Marseille Panier en dateert uit de 17e eeuw; La Cathédrale de la Nouvelle Major, een bijzonder mooie kathedraal gebouwd op een enorme kostenpost en uitzicht op de zee; en het Palais du Pharo dat is een groot paleis, ooit de residentie van Napoleon III en nu de thuisbasis van vele seizoensgebonden tentoonstellingen.