anek_lines_hellenic_spirit

Hellenic Spirit

Verzorgd door Anek Lines op de route Igoumenitsa Ancona & Patras Ancona

De modernste ferry in de vloot van Anek Lines en gebouwd in 2001, de Hellenic Spirit heeft een gemiddelde snelheid van 32 knopen. Op de Hellenic Spirit is plek voor 1850 passagiers en 670 auto's. Aan boord vindt u een overvloed aan faciliteiten van een kwaliteit die u kunt verwachten op een moderne ferry als deze. Er is een a la carte restaurant, open dek met zwembad, nachtclub, boutique, een aantal bars en vele andere faciliteiten om u bezig te houden (of te ontspannen als u dat liever doet) tijdens uw reis.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Er zijn 2-, 3- en 4-persoons hutten beschikbaar, uiteenlopend van basic maar comfortabel tot zeer luxe hutten. Wanneer een hut niets voor u is zijn er 325 vliegtuigstoelen die vooraf geboekt kunnen worden. Daarnaast heeft de Hellenic Spirit een speciaal dek voor kampeerders waar passagiers tijdens de overtocht in hun caravan kunnen verblijven (deze optie moet van tevoren geboekt worden).

Eten en drinken aan boord

Het a la carte restaurant aan boord van de Hellenic Spirit heeft vanwege haar verse bereidde maaltijden een Griekse kwaliteitscertificering ontvangen. Daarnaast zal de uitgebreide wijnkaart u niet teleurstellen. Tevens is er een zelfbedieningsrestaurant waar u u zelf uit het uitgestalde voedsel kan kiezen. Als u geen trek heeft in een grote maaltijd maar liever ontspannen met een drankje over zee uitkijkt kunt u terecht bij twee bars.

Extra faciliteiten aan boord

Wi-Fi is beschikbaar over het hele schip. Er is tevens een internetcafé waar u kunt ontspannen en op het web kunt surfen. Er is een geldautomaat voor degenen die geld willen opnemen.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Hellenic Spirit gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Aan boord Hellenic Spirit

anek_lines_hellenic_spirit_2_bed_cabin anek_lines_hellenic_spirit_double_bed_cabin anek_lines_hellenic_spirit_double_outside_cabin anek_lines_hellenic_spirit_reception_area anek_lines_hellenic_spirit_reception_seating anek_lines_hellenic_spirit_restaurant anek_lines_hellenic_spirit_restaurant_area anek_lines_hellenic_spirit_restaurant_entrance anek_lines_hellenic_spirit_shop anek_lines_hellenic_spirit_stairwell

Andere Anek Lines Schepen

Hellenic Spirit Recensies.

Op dit moment zijn er nog geen reviews geschreven over dit schip