COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Wallaroo - Lucky Bay is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Wallaroo - Lucky Bay Veerbootmaatschappij

Wallaroo naar Lucky Bay Veerboot

Bij Direct Ferries kunt u veerdiensten in Australia op de Wallaroo Lucky Bay route vergelijken middels onze snelle en eenvoudige live beschikbaarheid en beste prijs zoekers.

Wij ontvangen de actuele tarieven voor Wallaroo naar Lucky Bay rechtstreeks van de boekingssystemen van de veermaatschappijen en vergelijken alle opties zodat u de beste deal voor uw overtocht krijgt. Het vinden van een tarief en boeken van uw ferry ticket naar Australia kan niet eenvoudiger!

Het vinden van een veertarief is snel en gemakkelijk! Selecteer eenvoudigweg uw plaats van vertrek in Zoek en boek, Wallaroo Lucky Bay in het route menu, aantal personen en klik vervolgens op zoek.

Wallaroo Gids

Wallaroo is een stad en haven gelegen aan de westelijke kant van de Yorke schiereiland in Zuid-Australië. De stad ligt aan de waterkant en is 13 meter boven de zeespiegel. Drogen van de stad, de Middellandse Zee, klimaat betekent de temperatuur een paar graden hoger is dan de temperatuur van Adelaide. De temperatuurbereiken zijn vergelijkbaar met die van Kadina en de weersomstandigheden zijn vergelijkbaar met die van Kadina en Adelaide. De stad ligt op ongeveer 160 km naar het noordwesten van Adelaide en is een van de Koper Driehoek steden, beroemd om hun kopermijnbouw en worden gezamenlijk genoemd "Little Cornwall". De naam van de stad komt van het Aboriginal woord 'Wadlu Waru', wat betekent wallaby urine! De afwikkeling van werd opgericht op Wallaroo Bay door 1861 en werd een stad in 1862 uitgeroepen door 1865 de bevolking was 3000, en bereikte een piek van 5.000 in 1920. Het was Yorke schiereiland's grootste en belangrijkste haven tot 1923 toen de koperproductie gestaakt, en de de grootste en belangrijkste op Spencer Gulf totdat de Port Pirie smelterijen werden opgericht in 1890.Er is een dagelijkse veerboot die diensten verzorgd tussen de haven van Wallaroo en Lucky Bay, in de buurt van Cowell op het schiereiland Eyre.


Lucky Bay Gids

Gelegen op het schiereiland Eyre in Zuid-Australië, Lucky Bay werd genoemd door Matthew Flinders in 1802 tijdens het verkennen van de kust. Hij zeilde een gevaarlijke route door de Recherce Archipel en nam onderdak in de baai bij wordt schip HMS Investigator werd geraakt door een zomerstorm. Terwijl in de baai, zijn botanicus, Robert Brown, ontdekt en vernoemd vele nieuwe soorten flora. De baai is perfect om te snorkelen, zwemmen, vissen, surfen en voor de lancering van kleine boten. Wees ervan bewust dat deze stranden zijn verraderlijk voor voertuigen en het is gemakkelijk om weggezakt te worden in de meest onschuldig ogende nat of droog zand.

Het schiereiland Eyre is een driehoekig schiereiland dat wordt begrensd op het oosten door Spencer Gulf, het westen door de Grote Australische Bocht, en het noorden door de Gawler Ranges. Het is vernoemd naar ontdekkingsreiziger Edward John Eyre, die delen van de regio verkend tussen 1839-1841. De kustlijn werd voor het eerst in kaart gebracht door de expedities van Matthew Flinders in 1801-1802 en de Franse ontdekkingsreiziger Nicolas Baudin rond dezelfde tijd.

De haven is een eindpunt van een passagiersschip die voertuigen en passagiers vervoert over de Spencer Gulf tussen Lucky Bay en Wallaroo.