COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Ventotene - Napoli Beverello is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Pontine Eilanden naar Italië pagina.

Ventotene - Napoli Beverello Veerbootmaatschappij

Ventotene naar Napoli Beverello Veerboot

Vergelijk en boek nu uw Ventotene Napoli Beverello ferry ticket van Pontine Eilanden naar Italië met [--Website--] en u zult ongetwijfeld besparen op uw reis!

Met behulp van onze Zoek en boek vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid en kunt u ferry's van Ventotene naar Napoli Beverello boeken. Tevens kunt u deze route of havens met andere opties vergelijken.

Het vinden van een prijsopgave of boeken van uw ferry naar Italië kan niet eenvoudiger! U hoeft alleen maar Ventotene naar Napoli Beverello in het menu aan de linkerkant te selecteren, het aantal passagiers in te voeren en op zoek te klikken!

Ventotene Gids

Ventotene is klein eiland in de groep Pontijnse eilanden voor de westkust van Italië.
Op slechts 3 km lang en 800 meter breed, Ventotene dankt zijn naam aan de heersende winden die over het eiland (wind in het Italiaans is vento) waaien.