Zweden

Hoe u overtochten vanuit Zweden naar Rusland kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Zweden en Rusland, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – St Peter Line. De Stockholm naar St Petersburg ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 38 uur 30 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Zweden Rusland overtocht tussen Stockholm and St Petersburg.

Zweden Rusland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Zweden naar Rusland

Over Zweden:

Zweden is een land in Scandinavië in Noord-Europa. Het grenst aan Noorwegen en Finland en is middels een brug/tunnel verbonden met Denemarken.

Zweden is geweldig voor een vakantie in de buitenlucht. Elke zomer komen veel toeristen voor een eenzame wandeltocht van hut naar hut in de prachtige bergen.

Tevens heeft Zweden 14 UNESCO werelderfgoederen, die bijdragen aan de cultuur, geschiedenis en kunst. Ga naar Stockholm en zie daar; het verleden, het heden en de toekomst van Zweden.

Over Rusland:

Rusland is verreweg het grootste land ter wereld. Het beslaat meer dan een achtste van 's werelds bewoonde landoppervlak, strekt zich uit over Oosten-Europa en Noord-Azië en wordt begrensd door de Arctische Oceaan, Europa en de Grote Oceaan.

Rusland's grootse steden, Moskou en Sint Petersburg, respectievelijk de huidige en voormalige hoofdsteden van het land, vormen het hart van het voormalig keizerlijke Rusland en zijn nu vakantiebestemming van het overgrote deel van de toeristen.