Turkije

Hoe u overtochten vanuit Turkije naar Cyprus kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Turkije en Cyprus, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Akgunler Denizcilik. De Tasucu naar Kyrenia ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 6 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Turkije Cyprus overtocht tussen Tasucu and Kyrenia.

Turkije Cyprus Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Turkije naar Cyprus

Over Turkije:

Turkije is een staat die zowel in Azië als in Europa ligt. Veruit het grootste gedeelte van het land ligt in Azië. Het land heeft een kust aan de Middellandse Zee in het zuiden, de Egeïsche Zee in het westen en de Zwarte Zee in het noorden.

Gelegen op een kruispunt van civilisaties heeft Turkije een overvloed aan oude ruïnes en gebouwen. Van de eerste nederzetting in Anatolia, tot de marmeren ruïnes van honderden steden, tempels en monumenten die door de oude Grieken en Romeinen zijn achtergelaten.