Tremiti Eilanden

Hoe u overtochten vanuit Tremiti Eilanden naar Italië kunt boeken

Er zijn tal van veerdiensten vanaf Tremiti Eilanden naar Italië. De havens van 2 havens in Tremiti Eilanden worden per boot verbonden met 4 havens in Italië.

Er zijn een gecombineerd 39 wekelijkse overtochten en een selectie van 5 Veerboot Routes verzorgd door 3 Veermaatschappijen waaronder Tirrenia, NLG & Gruppo Armatori Garganici, met de kortste vaartijd van ongeveer 50 minuten (San Domino (Tremiti) naar Termoli).

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten tussen Tremiti Eilanden and Italië een offerte online aan te vragen via onze uniek Zoek en boek tarief zoekmachine.

Tremiti Eilanden Italië Kaart

Klik voor Kaart

Over Tremiti Eilanden:

De Tremitische Eilanden is een Italiaanse archipel bestaande uit 3 eilanden in de Adriatische Zee.

Dit prachtige archipel heeft pittoreske uitzichten op ruige clippen, zanderige baaien en dichte naaldbossen, omringd door een schitterend diepblauwe zee.

Dankzij de beroemde kalmte op het archipel kan het in de zomermaanden echter erg druk zijn. Met name in juli en augustus, als er meer dan 100.000 bezoekers de eilanden aandoen. Het tussenseizoen is daarom beter om van de natuurlijke schoonheid te genieten.

Over Italië:

Italië is een laarsvormig land, gelegen aan de Middellandse Zee, Tyrreense Zee, Ionische Zee en Adriatische Zee.

Italië staat op de vijfde plek van meeste bezochte landen ter wereld en bezit meer UNESCO werelderfgoederen dan elk ander land. Hoewel Rome, Milaan, Venetië en Florence de populairste bestemmingen zijn, is het vanwege de enorme kunst-, cultuur- en literatuurcollecties uit verschillende historische periodes en regio's onmogelijk om te zeggen wat de interessantste locatie is.