Rusland

Hoe u overtochten vanuit Rusland naar Zweden kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Rusland en Zweden, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – St Peter Line. De St Petersburg naar Stockholm ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 39 uur 30 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Rusland Zweden overtocht tussen St Petersburg and Stockholm.

Rusland Zweden Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Rusland naar Zweden

Over Rusland:

Rusland is het grootste land ter wereld. Het beslaat meer dan een achtste van 's werelds bewoonde landoppervlak en is qua inwonersaantal het negende land.

Ruslands rijke culturele erfgoed en grote natuurlijke verscheidenheid hebben sinds het einde van het Sovjet tijdperk een groeiend aantal toeristen aangetrokken. Moskou en Sint-Petersburg zijn de meest bezochte bestemmingen.

Met een oppervlak dat zich uitstrekt over 11 tijdzones en twee continenten heeft Rusland echter veel meer te bieden.

Over Zweden:

Zweden is het grootste van de Scandinavische landen en grenst aan Noorwegen en Finland. Het is met de brug van Oresund met Denemarken verbonden.

Van skiën, wandelen, kajakken, fietsen, zeilen en paardrijden tot het opsporen van wilde bruine beren en wolven, Zweden biedt het hele jaar door een verscheidenheid aan buitenactiviteiten. Daarnaast zijn de oude steden een prima plek om de cultuur te proeven.