Russia

Vergelijk overtochten van Rusland naar Zuid-Korea

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Rusland en Zuid-Korea, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – DBS Cruise Ferry. De Vladivostok naar Donghae ferry overtocht opereert Weekly met een geplande vaartijd van ongeveer 21 uur 0 minuut.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Rusland Zuid-Korea overtocht tussen Vladivostok and Donghae.

Rusland Zuid-Korea Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Rusland naar Zuid-Korea

Over Rusland:

Rusland is het grootste land ter wereld. Het beslaat meer dan een achtste van 's werelds bewoonde landoppervlak en is qua inwonersaantal het negende land.

Ruslands rijke culturele erfgoed en grote natuurlijke verscheidenheid hebben sinds het einde van het Sovjet tijdperk een groeiend aantal toeristen aangetrokken. Moskou en Sint-Petersburg zijn de meest bezochte bestemmingen.

Met een oppervlak dat zich uitstrekt over 11 tijdzones en twee continenten heeft Rusland echter veel meer te bieden.

Over Zuid-Korea:

Zuid-Korea is een land op het zuidelijk deel van het Koreaans Schiereiland met China naar het westen en Japan naar het zuidoosten.

Zuid-Korea is een populaire vakantiebestemming aan het worden en hoofdstad Seoul is een must-see. In de hoofdstad staan zowel een groot aantal paleizen evenals de Seoul Tower. In de stad Busan vindt u het prachtige Haeundae-strand, waar in de zomer heen gaan om van het zeezicht te genieten.