Rome

Hoe u overtochten vanuit Rome naar Sicilië kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Rome en Sicilië, met een gecombineerde 6 afvaarten per week. Grandi Navi Veloci biedt 2 routes, Civitavecchia naar Palermo gaat 1 keer per week & Civitavecchia naar Palermo Termini Imerese ongeveer 5 keer wekelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Rome naar Sicilië.

Rome Sicilië Kaart

Klik voor Kaart

Over Sicilië:

Sicilië is het grootste eiland in het hart van de Middellandse Zee, gelegen bij het zuidelijkste punt van Italië en is tevens een regio van Italië.

Gelegen op de plek waar Oost, West, Afrika en Europa bij elkaar komen. Sicilië is het kruispunt van Mediterraanse culturen. Het verleden onder buitenlands bewind heeft een fascinerende combinatie van Griekse tempels, Normandische kerken en Barok paleizen achtergelaten. Samen met de wonderlijke natuur en lange warme seizoenen maakt dit bijna het hele jaar door een zeer aantrekkelijke bestemming van Sicilië.