Nieuw-Zeeland

Hoe u overtochten vanuit Nieuw-Zeeland naar Rangitoto Island kunt boeken

Er zijn 2 veerboot routes tussen Nieuw-Zeeland en Rangitoto Island, met een gecombineerde 35 afvaarten per week. Fullers Ferry biedt 2 routes, Auckland naar Rangitoto gaat 3 keer per dag & Devonport (Auckland) naar Rangitoto ongeveer 14 keer wekelijks.

De frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor overtochten vanaf Nieuw-Zeeland naar Rangitoto Island.

Nieuw-Zeeland Rangitoto Island Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Nieuw-Zeeland naar Rangitoto Island

Over Nieuw-Zeeland:

Nieuw-Zeeland bestaat uit twee grote eilanden - het Noorder- en het Zuidereiland, en vele kleinere eilanden en is daarmee qua afmeting ongeveer even groot als Japan en Groot-Brittannië. Het heeft echter een inwonersaantal van maar 4,3 miljoen en dat betekent dat grote delen van het land zeer dun bevolkt zijn.

Het landschap is zeer divers en spectaculair en is een van de voornaamste toeristen attracties. Toeristen worden gelokt door de door gletsjers gevormde bergen, meren, stranden en thermale bronnen. Vanwege de geografische ligging is veel van Nieuw-Zeeland's flora en fauna uniek en zorgt voor adembenemende panorama's en uitzichten.

Het is niet verrassend dat Nieuw-Zeeland jarenlang 'God's eigen land' genoemd werd.