Jersey

Hoe u overtochten vanuit Jersey naar Sark kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Jersey en Sark, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Manche Iles Express. De Jersey (St Helier) naar Sark ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 1 uur 10 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Jersey Sark overtocht tussen Jersey (St Helier) and Sark.

Jersey Sark Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Jersey naar Sark

Over Jersey:

Jersey is een Brits Kroonbezit en het grootste en meest zuidelijk gelegen eiland van de Kanaaleilanden.

Gelegen in het Kanaal tussen Engeland en Frankrijk en een reflectie van haar fascinerende en complexe geschiedenis. Jersey biedt een onaangetast landschap met een uniek mix van Britse en Franse invloeden, welke het eiland een geweldige bestemming maken voor een interessant weekendje weg.

Over Sark:

Sark is het op drie na grootste Kanaaleiland en maakt deel uit van het baljuwschap Guernsey, gelegen bij de kust van Normandië.

Een vakantie op Sark is alsof u terug in de tijd reist. In dit verkeersvrije paradijs zijn geen auto's, alleen tractoren, fietsen en paarden en wagen worden als vervoersmiddel gebruikt. Dit heeft een dramatisch effect op de levensstijl op het eiland. Tevens is er nauwelijks lichtvervuiling op het eiland en is uitgeroepen tot 's werelds eerste Dark Sky Island Community.