Japan

Hoe u overtochten vanuit Japan naar Rusland kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Japan en Rusland, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – DBS Cruise Ferry. De Sakaiminato naar Vladivostok ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 43 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Japan Rusland overtocht tussen Sakaiminato and Vladivostok.

Japan Rusland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Japan naar Rusland

Over Rusland:

Rusland is verreweg het grootste land ter wereld. Het beslaat meer dan een achtste van 's werelds bewoonde landoppervlak, strekt zich uit over Oosten-Europa en Noord-Azië en wordt begrensd door de Arctische Oceaan, Europa en de Grote Oceaan.

Rusland's grootse steden, Moskou en Sint Petersburg, respectievelijk de huidige en voormalige hoofdsteden van het land, vormen het hart van het voormalig keizerlijke Rusland en zijn nu vakantiebestemming van het overgrote deel van de toeristen.