Italië

Hoe u overtochten vanuit Italië naar Eiland Hvar kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Italië en Eiland Hvar, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – Jadrolinija. De Ancona naar Stari Grad ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 14 uur 15 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Italië Eiland Hvar overtocht tussen Ancona and Stari Grad.

Italië Eiland Hvar Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Italië naar Eiland Hvar

Over Italië:

Italië heeft de meeste UNESCO werelderfgoederen ter wereld. Het staat samen met Griekenland bekend als de geboorteplaats van de westerse cultuur.

Vol met schone kunsten en monumenten heeft bijna elk Italiaans dorp wel een aantal interessante locaties. Van de Romeinse ruïnes, Byzantijnse steden en meesterwerken uit de renaissance tot straatjes met kinderkopjes, prachtige kerken en adembenemende stranden; Italië biedt unieke ervaring die nooit overschat kunnen worden.