Finland

Hoe u overtochten vanuit Finland naar Rusland kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Finland en Rusland, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – St Peter Line. De Helsinki naar St Petersburg ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 14 uur.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Finland Rusland overtocht tussen Helsinki and St Petersburg.

Finland Rusland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Finland naar Rusland

Over Finland:

Finland is een Scandinavisch land in Noord Europa. Het grenst in het westen aan Zweden, in het noorden aan Noorwegen en in het oosten aan Rusland. Ten zuiden wordt het van Estland gescheiden door de Finse Golf.

In tegenstelling tot buurlanden Noorwegen en Zweden is Finland tamelijk vlak. Met glooiende vlaktes, meren, lage heuvels en alleen in het verre noorden, bergen. Ook wel 'het land van de duizend meren' genoemd zijn de kusten en meren in Finland een perfecte bestemming voor pleziervaarten.

Over Rusland:

Rusland is verreweg het grootste land ter wereld. Het beslaat meer dan een achtste van 's werelds bewoonde landoppervlak, strekt zich uit over Oosten-Europa en Noord-Azië en wordt begrensd door de Arctische Oceaan, Europa en de Grote Oceaan.

Rusland's grootse steden, Moskou en Sint Petersburg, respectievelijk de huidige en voormalige hoofdsteden van het land, vormen het hart van het voormalig keizerlijke Rusland en zijn nu vakantiebestemming van het overgrote deel van de toeristen.