Engeland

Hoe u overtochten vanuit Engeland naar België kunt boeken

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen Engeland en België, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – P&O Ferries. De Hull naar Zeebrugge ferry overtocht opereert week met een geplande vaartijd van ongeveer 13 uur 15 minuten.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze Engeland België overtocht tussen Hull and Zeebrugge.

Engeland België Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van Engeland naar België

Over Engeland:

Engeland bestaat uit de centrale en zuidelijke delen van Groot Brittannië, liggend in de Noord Atlantische Oceaan. Het land is het grootste van de vier "thuislanden" die samen het Verenigd Koninkrijk vormen en omvat tevens meer dan 100 eilanden, waaronder Wight en de Scilly-eilanden.

Londen is de hoofdstad van zowel Engeland als het Verenigd Koninkrijk. De grootse en gevarieerde metropool is een wereldstad op gebied van financiën, cultuur en mode.

Over België:

Met een bevolking van ongeveer 11 miljoen mensen en 3 officiële talen, België wordt grenst aan Frankrijk, Luxemburg, Duitsland en Nederland, en een kust met uitzicht op de Noordzee.

België is een geweldige land, met veel bestemmingen om uit te kiezen, voor zowel een korte als lange vakantie, met veel te zien waaronder de bekende steden in de noordelijke regio Vlaanderen zoals Antwerpen, Gent en Brugge, en die in de Zuid-Franse taalgebied Wallonië of naar Luik, Namen en Bergen, en zijn meertalige hoofdstad Brussel.

Ondanks zijn grootte en misschien een beetje saai reputatie, België is een van de meest multiculturele plaatsen in Europa en wordt soms Europa in een notendop genoemd.

Reizen per boot naar België biedt een ideale verbinding vanuit het noordelijke deel van het Verenigd Koninkrijk naar het continent waardoor je de honderden mijlen van het rijden vereist voor via het zuiden van Engeland naar het vasteland van Europa reizen voorkomt.

Bij aankomst krijgt u direct toegang tot de uitstekende verbindingen met de snelweg van België waardoor het eenvoudig is om rond te reizen, naar Frankrijk, Nederland of daarbuiten.