Belgium

Vergelijk overtochten van België naar Engeland

Er is momenteel slechts 1 veerdienst tussen België en Engeland, verzorgd door 1 Veerbootmaatschappij – P&O Ferries. De Zeebrugge naar Hull ferry overtocht opereert Weekly met een geplande vaartijd van ongeveer 14 uur 30 minuut.

Terwijl wij ons best doen om ervoor te zorgen dat de informatie op deze pagina juist is, de frequentie en de vaartijden kunnen variëren. Wij raden u dus aan om een offerte online aan te vragen voor de beschikbaarheid en de meest actuele informatie voor deze België Engeland overtocht tussen Zeebrugge and Hull.

België Engeland Kaart

Klik voor Kaart

Veerboten van België naar Engeland

Over België:

Meertalige en multiculturele België grenst aan Frankrijk, Duitsland, Luxemburg, Nederland en de Noordzee.

België is hoofdzakelijk samengesteld uit drie gebieden: Vlaanderen, het Vlaams Nederlands taalgebied in het noordelijke deel van het land, Wallonië, het Franstalige regio in het zuiden, en de hoofdstad Brussel, ingeklemd in het centrum.

De misleide stereotype van België is dat het een saai land is, maar hoe kan dit waar zijn van een land die beroemd is voor bier, mosselen, chocolade, wafels en patat met mayonaise?

De hoofdstad Brussel is één van de meest multiculturele steden van Europa, en de introductie van de Eurostar, een ongelooflijk populaire stedentrip bestemming. Het land is meer dan alleen de hoofdstad en beschikt over verbazingwekkende kunstgeschiedenis en meer dan 60 UNESCO erfgoed.

België biedt een uitstekende toegangspoort voor reizen naar het noorden van Engeland of daarbuiten vanaf het vasteland van Europa, waarbij u de kloksnelheid onnodige snelweg mijl rijden voorkomt. De veerdiensten zijn het hele jaar relatief frequent en het mooie sfeer aan boord zorgt voor eenvoudige stress-vrij reis.

Over Engeland:

Engeland is het grootste en dichtst bevolkte van de vier landen die samen het Verenigd Koninkrijk vormen. Het is de regio in het midden en zuiden van het Verenigd Koninkrijk en wordt begrensd door Schotland in het noorden en Wales in het westen.

Engeland kan opgedeeld worden in Noord-Engeland, de Midlands en Zuid-Engeland. In het zuiden ligt Londen, hoofdstad en financieel en cultureel centrum.