Vergelijk overtochten van Argentinië naar Uruguay
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Over Argentinië

Argentinië is een grote land in Zuid-Amerika en beschikt over een prachtig divers landschap en een cultuur zo levendig, ook voor de meest ervaren reizigers.

Er is voor elk wat wils om van te genieten, van sappige steaks en topkwaliteit voetbal tot natuurlijke wonderen en stijlvolle steden. Zij stelt zelfs de hoogste piek in het zuidelijk halfrond.

Buenos Aires, de hoofdstad, biedt alle van de beste eigenschappen van Argentinië op een plaats. U kunt de beroemde tango leren, de lekkerste gerechten op het continent proeven en dwalen door de talloze boetieks. Dus, er is zeker meer genoeg te doen in dit land.

Vanwege de locatie van de hoofdstad aan de oostkust en de grote natuurlijke baai, reizen per boot is een gemakkelijke en populaire manier van vervoer van en naar Buenos Aires en de buurland Uruguay. Buquebus, de belangrijkste maatschappij van de regio, biedt frequent overtochten tussen de twee landen.

Veerboten van Argentinië naar Uruguay

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.