COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Ustica - Napoli Beverello is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Ustica Eiland naar Italië pagina.

Ustica - Napoli Beverello Veerbootmaatschappij

Ustica naar Napoli Beverello Veerboot

Bij Direct Ferries zijn we volledig neutraal en zijn wij gefocust u te helpen om snel en gemakkelijk de beste tarieven op de route Ustica Napoli Beverello tussen Ustica Eiland en Italië te vinden.

Ontvang actuele Ustica Napoli Beverello dienstregelingen en tarieven van alle veermaatschappijen en vergelijk alvorens te beslissen.

Het vinden van een prijsopgave of boeken van uw ferry naar Italië kan niet eenvoudiger! U hoeft alleen maar Ustica naar Napoli Beverello in het menu aan de linkerkant te selecteren, het aantal passagiers in te voeren en op zoek te klikken!

Ustica Gids

Het kleine Italiaanse eiland Ustica ligt aan de Tyrreense Zee, ongeveer 50 km ten noorden van Capo Gallo. Het maakt deel uit van de Aeolic eiland keten en haar land is eigenlijk het topje van een verzonken vulkaan. Landschap van het eiland wordt gekenmerkt door zwarte vulkanische rots met streepjes van roze en rode hibiscus bloemen en groene cactussen. Gelegen rond kusten van het eiland zijn vele kleine grotten en wateren van het eiland zijn beschermd in de omgeving van Marina Protetta Isola di Ustica (het eiland Ustica beschermd zeegebied). De wateren zijn natuurlijk duidelijk door de Atlantische stromingen onderhouden en zijn, als gevolg daarvan, vol met koraal en vissen. Dit maakt het eiland populair bij duikers en een van de beste duikplekken op het eiland is de Grotta del Gamberi, op zuidpunt van het eiland, waar er vele scheepswrakken om daar te zien. Ook populair bij duikers is Secca di Colobara aan de noordelijke kust waar veel sponzen kunnen worden gezien in het kristalheldere water.

Zowel draagvleugelboten als conventionele veerboten worden gebruikt om diensten vanuit de haven te verzorgen naar Palermo Stazione Marittima. De overtocht duurt ongeveer 2 uur en 30 minuten met de veerboot en rond 1 uur met de draagvleugelboot.