COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Syltfähre

Syltfähre verzorgt overtochten tussen de eilanden Sylt (Duitsland) en Romo (Denemarken) aan de westkust van het Deense eiland Jutland in de Noordzee.

De veerboot SyltExpress vaart vanuit Havneby op het zuidelijkste puntje van Romo naar List op het eiland Sylt in het uiterste noorden van Duitsland. Aan boord kunt u genieten van prachtig uitzicht over zee en de Noord-Friese Waddeneilanden.

Het moderne vaartuig kan een snelheid bereiken van 16 knopen en heeft voldoende capaciteit voor zo'n 600 passagiers en 80 auto's. Aan boord bevindt zich een winkel waar u parfum, sierraden en reisbenodigdheden kunt kopen. Daarnaast kunt u in het cafe overheerlijke Deense en Duitse gerechten bestellen.

Direct Ferries biedt Syltfähre dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Syltfähre overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Syltfähre dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.