Boek uw overtocht naar Stari Grad

Vanuit de veerhaven van Stari Grad in Eiland Hvar vertrekken veerboten naar Ancona & Civitanova Marche. U kunt kiezen uit 4 Afvaarten / Week vanuit de haven van Stari Grad in Eiland Hvar naar Italië.

Vaartijden variëren van 4 uur op de Civitanova Marche veerdienst tot 9 uur 46 minuten op de Ancona veerdienst.

Deze pagina toont een kort overzicht, maar sommige overtochten zijn seizoensgebonden. Wij raden u dan ook aan om de actuele vertrektijden en prijzen te raadplegen via onze Stari Grad tariefzoeker.

Stari Grad Havenkaart

Klik voor Kaart

Stari Grad Veerdiensten

  • Jadrolinija
    • 2 Afvaarten / Week 9 uur 46 min
    • Prijsaanvraag
  • Gomo Viaggi
    • 2 Afvaarten / Week 4 uur
    • Prijsaanvraag

Stari Grad Gids

Stari Grad is een klein stadje aan de noordelijke kant van het eiland Hvar in Dalmatië, Kroatië.
Stari Grad (de oude stad) is gelegen aan het einde van een vier nautische mijl lange baai aan de noordkant van het eiland Hvar. De velden die worden gebruikt om voedsel te geven en de baai werden gebruikt voor bescherming. Vandaag de dag, zowel de velden en de baai voegen een aantrekkelijke kwaliteit op het oude hart van het eiland, waarbij de moderne vakantie bezienswaardigheden maken Stari Grad een bekend bestemming.
Vroeger was het een handels-en marine centrum, en tot niet zo lang geleden, de grootste nederzetting op het eiland. De stad heeft een aantal wijnen gemaakt met moderne apparatuur, en ook hotels en zwemstranden. Kleinere stranden zijn gelegen in de baaien, en onderwater vissen is mogelijk langs de noordelijke kust van de baai. Het jachtterrein voor konijnen en fazanten is vlakbij, op het schiereiland Kabal.