Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Split Veerboot Haven

  • Split Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Split vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Split Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Split Veerdiensten

Split Gids

Split Gids

Split is de grootste en belangrijkste stad van Dalmatië, het administratieve centrum van de provincie Split-Dalmatië. De stad ligt op een klein schiereiland aan de oostkust van de Adriatische Zee. Hoewel de oprichting van Split als gevolg van de bouw van het paleis van Diocletianus was, zijn er aanwijzingen dat dit gebied een Griekse kolonie was, zelfs eerder. De romeinse keizer Diocletianus die tussen 284 en 305 na Christus regeerde stond bekend om zijn hervormingen en vervolging van christenen. Het paleis werd in 293 gebouwd in gereedheid voor zijn afscheid van de politiek in 305. Tegenwoordig, handel en toerisme vormen een belangrijke economische sector van de stad. Er zijn ook enkele oude industrieën zoals landbouw (vissen, olijfolie , wijn productie), papier, beton, en chemicaliën.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.