Shanghai Ferry
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Shanghai Ferry

Shanghai Ferry biedt het hele jaar door internationale veerdiensten aan naar twee belangrijke Oost-Aziatische steden: Osaka in Japan en Shanghai in China.

Shanghai Ferry maakt voor de lange maar comfortabele overtochten gebruik van het vaartuig Su Zhou Hao. Dit schip is 155 meter lang en kan een snelheid bereiken van 21 knopen. Aan boord is voldoende capaciteit voor 272 passagiers.

De Su Zhou Hao beschikt over moderne voorzieningen zoals een informatiebalie en een taxfreewinkel waar u souvenirs kunt kopen. Voor entertainment kunt u terecht in de gamesroom of de mahjongroom.

In de cafetaria (de hele dag door geopend) of het speciale restaurant (geopend van 17.30 tot 19.30 uur) kunt u overheerlijke Japanse, Chinese of westerse gerechten bestellen. Na 19.45 uur verandert het restaurant in een karaokebar.

De Su Zhou Hao beschikt tevens over een ruime keuze aan cabines voor ieder budget. Zo komt u uitgerust aan op uw bestemming.

Wilt u Azië eens op een andere manier ontdekken? Dankzij Shanghai Ferry beleeft u een geweldige cruise tussen Japan en China, twee unieke landen met een rijke cultuur en geschiedenis.

Direct Ferries biedt Shanghai Ferry dienstregelingen en laagste prijzen op basis van uw zoekcriteria, zodat u Shanghai Ferry overtochten snel en eenvoudig kunt vergelijken met meerdere veerbootmaatschappij.

Vergelijk nu Shanghai Ferry dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.