Sealink
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Sealink

Sealink Travel Group verzorgt veerdiensten van en naar de mooiste bestemmingen van Australië. Passagiers kunnen aan boord stappen van veerboten naar Kangaroo Island, Queensland en Northern Territory. Sealink Travel Group is een van de bekendste veerbootmaatschappijen van Australië en vervoert jaarlijks meer dan 8 miljoen passagiers.

Sealink Kangaroo Island verbindt het vasteland van Zuid-Australië met het prachtige Kangaroo Island. De overtocht naar het eiland duurt ongeveer 45 minuten en vertrekt 12 keer per dag. Aan boord van de moderne veerboten is voldoende capaciteit voor 350 passagiers.

Sealink Queensland verzorgt dagelijks 18 overtochten tussen Townsville en Magnetic Island met behulp van 3 snelle veerboten.

Sealink Northern Territory biedt veerdiensten aan tussen Darwin en de Tiwi Islands. De overtochten duren ongeveer 2,5 uur en vinden 3 keer per dag plaats.

Directferries.be biedt een onpartijdige vergelijkingsmogelijkheid zodat u snel en eenvoudig tal van dienstregelingen en tarieven van diverse veerbootmaatschappijen kunt vergelijken. Vergelijk nu Sealink dienstregelingen en prijzen met alle alternatieve veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u de beste beschikbare prijzen krijgt.

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.