COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Saranda - Brindisi is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Albanië naar Italië pagina.

Saranda - Brindisi Veerbootmaatschappij

    • 2 Afvaarten / Week 8 uur 30 min
    • Prijsaanvraag
    • 1 Afvaart / Week 8 uur
    • Prijsaanvraag

Saranda naar Brindisi Veerboot

De Saranda Brindisi veerdienst verbindt Albanië met Italië en wordt momenteel aangeboden door 2 veermaatschappijen. De Red Star Ferries veerdienst gaat tot 2 keer per week met een vaartijd van ongeveer 8 uur 30 minuten Terwijl de veerdienst van European Ferries vertrekt tot 1 keer per week en duurt 8 uur.

Dus dat is een totaal van 3 overtochten per week op de Saranda Brindisi route tussen Albanië en Italië. Vergelijk nu en ontvang de beste tarieven voor het moment dat u wilt reizen.

Brindisi Gids

De Italiaanse havenstad Brindisi ligt aan de Adriatische kust in de regio Apulië van het land. Net als veel van de andere steden aan Puglia Adriatische kust, is de geschiedenis van Brindisi onlosmakelijk verbonden met het land dat over de zee naar het oosten liggen. Dankzij de grote natuurlijke haven, heeft de stad altijd geweest, en blijft, één van de belangrijkste havens van Italië. Vandaag is het de belangrijkste vertrekpunt voor veerboten op weg naar Griekenland en de Balkan, maar tijdens het Grieks en in het bijzonder de Romeinse tijd en in de Middeleeuwen, het diende vele andere doeleinden. Er zijn veel dingen te doen en te zien in de stad, waaronder het Castello Svevo (of Kasteel Grande) en de Aragonese Castle. De voormalige werd gebouwd door keizer Frederik II en heeft een trapezium plan met massieve vierkante torens. De laatste werd gebouwd door koning Ferdinand I van Napels aan het eind van de 15e eeuw op de S. Andrea eiland welke poort van de stad wordt geconfronteerd.

Vanuit de haven van de stad, ferry's vertrekken naar bestemmingen zoals Paxi, Corfu, Igoumenitsa, Zakynthos en Patras.