COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Rab - Pesaro is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Kroatië naar Italië pagina.

Rab - Pesaro Veerbootmaatschappij

Rab naar Pesaro Veerboot

Bij Direct Ferries zijn we volledig neutraal en zijn wij gefocust u te helpen om snel en gemakkelijk de beste tarieven op de route Rab Pesaro tussen Kroatië en Italië te vinden.

Raadpleeg onze Rab Pesaro ferry guide met alle informatie voor het boeken van uw veerovertocht naar Italië, inclusief alle veermaatschappijen op de Rab Pesaro route en alternatieve veerdiensten.

Het vinden van een prijsopgave of boeken van uw ferry naar Italië kan niet eenvoudiger! U hoeft alleen maar Rab naar Pesaro in het menu aan de linkerkant te selecteren, het aantal passagiers in te voeren en op zoek te klikken!

Pesaro Gids

Pesaro is een stad in de Italiaanse regio Le Marche, op de alluviale kustvlakte van de Adriatische Zee aan de monding van de rivier de Foglia.
Visserij, meubelindustrie en het toerisme zijn de grootste troeven van de lokale economie.
Operacomponist Gioacchino Rossini werd in 1792 in Pesaro geboren. Om dit te vieren, het Rossini Opera Festival is een jaarlijks evenement, alsmede de Conservatorio Statale di Musica "Gioachino Rossini" die opgericht werd met een erfenis van de componist.