Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Hoe kom je in Pula Veerboot Haven

  • Pula Accommodatie

    Als u op zoek bent naar een overnachting in of in de buurt van Pula vóór of na uw reis of als u op zoek bent naar accommodatie voor uw gehele verblijf, bezoek onze Pula Accommodatie pagina voor de beste accommodatie prijzen en een van de grootste selectie is online beschikbaar!

Pula Veerdiensten

Pula Gids

Pula Gids

Pula is de grootste stad in Istrië, Kroatië, gelegen aan de zuidelijke punt van het schiereiland. De stad van de vroegste permanente bewoning dateert uit de 10e eeuw voor Christus. Het werd opgericht door de Illyrische stam van de Histri, een oude bevolking die in Istrië woonde. Als gevolg van zijn rijke politieke geschiedenis, Pula is een stad met een culturele mix van mensen en talen van de Middellandse Zee en Centraal-Europa, oude en hedendaagse. De architectuur van de stad weerspiegelt deze lagen van de geschiedenis. Bewoners zijn vaak vloeiend in vreemde talen, vooral Italiaans, vaak ook Duits en Engels. Van 30 oktober 1904 tot maart 1905, Ierse schrijver James Joyce leerde Engels aan de Berlitz School; zijn studenten waren vooral Oostenrijks-Hongaarse marine-officieren die gestationeerd waren op Naval Shipyard. Terwijl hij in Pula was organiseerde hij voor de lokale drukkerij van zijn broadside De Heilig Officie.

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.