Puerto del Rosario
Playa Blanca
Veerboten naar Lanzarote
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Puerto del Rosario naar Playa Blanca Veerboot

De Puerto del Rosario Playa Blanca veerdienst verbindt Fuerteventura met Lanzarote. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Naviera Armas. De veerdienst gaat maximaal 21 keer per week met een vaartijd van ongeveer 55 minuten.

Puerto del Rosario Playa Blanca vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Fuerteventura naar Lanzarote.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Puerto del Rosario naar Playa Blanca?

De reistijd per veerboot van Puerto del Rosario naar Playa Blanca is ongeveer 55m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Welke ferry maatschappijen varen van Puerto del Rosario naar Playa Blanca?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Puerto del Rosario naar Playa Blanca en dat is
  • Naviera Armas

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Puerto del Rosario naar Playa Blanca?

Boek overtochten van Puerto del Rosario naar Playa Blanca via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Puerto del Rosario Gids

Puerto del Rosario is een Spaans stadje gelegen in het oosten van het eiland Fuerteventura in de provincie Las Palmas in de Canarische Eilanden. De stad werd ooit Puerto de Cabras (Goat Harbour) genoemd en ontwikkelde zich tot een belangrijke haven in de 19e eeuw tot de hoofdstad van het eiland La Oliva. De huidige naam van de stad, wat "Haven van de Rozenkrans" betekent, werd veranderd in 1956, vernoemd naar de kerk in het centrum van de stad die gewijd is aan de beschermheilige Virgin del Rosario.

De stad beschikt niet over een grote toeristische industrie en is dus meer gericht op de industrie. Het havengebied in de stad is de oudste deel van de stad waar de bezoekers smalle steegjes en oude Canarische stijl huizen kunnen vinden. Een belangrijke attractie is het huis van de voormalige verbannen dichter Miguel de Unamuno, die nu een museum is. Puerto del Rosario heeft zijn eigen stranden. De grootste is gelegen in het zuiden van de stad bij Playa Blanca. Werk is uitgevoerd op het strand in de afgelopen jaren waarbij het nu een Blauwe Vlag-status heeft.

Veerdiensten uit de haven van de stad vertrekken naar Las Palmas, Santa Cruz de Tenerife en Morro Jable.


Playa Blanca Gids

Playa Blanca is een groot resort op het Spaanse eiland Lanzarote, een van de Canarische Eilanden. Playa Blanca staat bekend om zijn uitgebreide selectie van winkels en restaurants, met de meest opmerkelijke winkelstraten zijn gelegen langs de Calle Limones straat, langs de boulevard en in de Papagayo Centrum. De kustlijn rond Playa Blanca is een grote baai, dat is ongeveer 9 km breed, die vervolgens wordt onderverdeeld in drie kleinere, maar nog steeds groot, baaien. Van oost naar west zijn dit Playa Dorada, Playa Blanca en Playa Flamingo. Deze fundamentele geografie betekent dat de stranden in en rondom Playa Blanca zijn beschut en ideaal voor zwemmen en zonnebaden.

Marina Rubicon ligt op ongeveer 15 minuten lopen van de stad zelf. Het heeft markten twee keer per week, op woensdag en zaterdag (zowel in de ochtend). De verkochte goederen variëren van handgemaakte geschenken aan lokale wijnen. Ongeveer 200 meter naar het oosten van Marina Rubicon, Castillo de las Coloradas staat op de landtong van Punta del Aquila. Deze wachttoren werd gebouwd tussen 1741 en 1744 en bood een goede bescherming door zijn robuuste bouw cirkel en via de ophaalbrug. De klok werd geklonken om de bewoners te waarschuwen wanneer de piraten de kust naderden.

Veerdiensten vanuit de kleine haven vertrekken naar Fuerteventura, met regelmatig afvaarten per dag.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.