COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Pozzallo - Valletta is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Alternatieven voor Pozzallo - Valletta

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Sicilië naar Malta.

Pozzallo - Valletta Veerbootmaatschappij

  • 16 Sailings Weekly 1 hour 45 min
  • Get price

Pozzallo Valletta Veerboot klantenrecensies

 • "Heerlijk tochtje"

  De boottrip van Sicilie naar Malta verliep uitstekend. Mooi nieuw schip en uitstekende service. Vriendelijke bemanning.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Pozzallo naar Valletta Veerboot

De Pozzallo Valletta veerdienst verbindt Sicilië met Malta. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Virtu Ferries. De veerdienst gaat maximaal 16 keer per week met een vaartijd van ongeveer 1 uur 45 minuten.

Pozzallo Valletta vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Pozzallo Gids

Pozzallo is een Italiaanse stad in de Ragusa regio van Sicilië. De stad trekt veel bezoekers tijdens de zomer vooral omdat vier stranden in en rond de stad zijn Blauwe Vlag bekroond door de FEE (Foundation for Environmental Education). De award is een erkenning voor de waterkwaliteit, milieueducatie en -informatie, milieubeheer en veiligheid van de stranden. Een goed moment om de stad te bezoeken is tijdens Ferr 'Agosto, tijdens de 2e en 3e week van augustus. Gedurende deze periode feesten veel mensen op het het strand!

Sommige van Ragusa provincie is drastisch veranderd in de afgelopen twintig jaar, voornamelijk als gevolg van het toerisme. Echter, veel plaatsen in Ragusa blijven onaangetast door de laatste twee eeuwen, en de sfeer van de 18e eeuw is nog te merken. Industrieën zijn te vinden in de steden van Ragusa en Pozzallo waar de twee grote industriële gebieden gevestigd zijn.

De stad is ook een belangrijke haven met veerdiensten naar Malta, met een reistijd van ongeveer 90 minuten op een high speed ferry.


Valletta Gids

Valletta is de hoofdstad van Malta en een World Heritage site, die praktisch een openluchtmuseum is. De stad is een levende ervaring van barokke architectuur, een monument geschonken door de Ridders van Sint Jan bijna vijf eeuwen geleden. Door de jaren heen, heeft Valletta keizers verwelkomd, staatshoofden, kunstenaars en dichters en is nu de permanente zetel van de Maltese regering. De stad heeft een aantal gezellige cafés en wijnbars, en is vandaag een van de belangrijkste toeristische attracties van Malta, waaronder de majestueuze St. John's Co-Kathedraal, de imposante bastions en een schat van onschatbare schilderijen. Het biedt ook een prachtige momentopname van Malta's Grand Harbour, vaak omschreven als de mooiste in de Middellandse Zee. De unieke omgeving van de stad speelt ook gastheer voor een reeks culturele evenementen, van theater in het Engels, tot concerten van vooraanstaande operazangers.