Win een zomeravontuur met Wightlink

Datum: 01 mrt 2019 14:50 Bron: Wightlink

Win een zomeravontuur met Wightlink

Boek een Wightlink ferry overtocht naar Isle of Wight via Direct Ferries en maak kans op één van de twee fantastische prijzen!

De winnaar krijgt de eerste keuze uit twee schitterende prijzen, de runner-up krijgt de resterende prijs:

Prijs 1 - 2 x Isle of Wight Festival Experience

Win twee kampeertickets voor volwassenen voor het iconische Isle of Wight Festival, het evenement voor de muziekliefhebber.

Het legendarische evenement vindt plaats in het Seaclose Park, net buiten Newport, en brengt een aantal van de grootste namen in de wereldmuziek samen voor één weekend - donderdag 13 tot en met zondag 16 juni 2019. Zoals altijd heeft deze editie wederom een fantastische line-up, inclusief headliners Noel Gallagher's High Flying Birds, George Ezra, Biffy Clyro en Fatboy Slim.

• 2 x Isle of Wight Festival camping tickets voor volwassenen
• Rijd over op een Wightlink Isle of Wight-overtocht voor een auto of busje, met een chauffeur en maximaal vier passagiers
• Prijs ter waarde van maximaal £ 500
• Algemene voorwaarden zijn van toepassing *

Prijs 2 - Isle of Wight vakantie voor maximaal 5 personen

Win een korte vakantie van 3 nachten naar de prachtige Whitecliff Bay, op Isle of Wight. Een verblijf in de heerlijke accommodatie van Away Resorts, waarbij je kunt kiezen uit TriBeCa- of Rockstar-vakantiehuizen, beiden zijn exclusief voor Away Resorts en bieden het ultieme luxe leven. Een bad in een grote slaapkamer met tv, bubbelbad, luxe inrichting en uitrusting en een welkomstpakket met bubbels bij aankomst!

Away Resorts heeft 6 bekroonde vakantieparken in Engeland en Wales en is uniek in alle opzichten. Ze beloven altijd alles te doen om de kostbare tijd van hun klanten zo goed mogelijk te benutten. En met fantastische faciliteiten en entertainment ervaringen zal je het verbljf niet snel vergeten.

• 3 overnachtingen in het prachtige Whitecliff Bay op het Isle of Wight
• Accommodatie met 3 overnachtingen voor maximaal 7 personen met Away Resorts
• Retour tickets voor een Wightlink Isle of Wight-overtocht voor een auto of busje, met een chauffeur en maximaal vier passagiers
• Prijs tot £ 650
• Algemene voorwaarden zijn van toepassing *

Elke boeking van een Wightlink-overtocht gedaan bij Direct Ferries voor middernacht zondag 12 mei 2019 maakt kans op deze prijs, dus reserveer nu en maak kans op een onvergetelijk zomeravontuur!

Boek Nu

Let op: Je kunt gratis deelnemen aan deze prijzentrekking door een bericht naar Direct Ferries te sturen met je naam; adres; e-mailadres; en telefoonnummer naar: Wightlink Competition c / o Direct Ferries (Holdings) Limited, 12th Floor Portland House, Bressenden Place, Londen, SW1E 5RS, Verenigd Koninkrijk. Aanbieder van de prijs: Wightlink Ltd. De prijs is persoonsgebonden en staat op naam van de winnaar. De prijs is niet overdraagbaar, inwisselbaar of uit te keren in geld of voor andere producten of diensten. Bij weigering of niet aanvaarding van de prijs of de aan de winactie verbonden voorwaarden, zal de prijs niet worden uitgekeerd. Medewerkers en familie van Direct Ferries Ltd en Wightlink Ltd kunnen niet deelnemen aan deze actie. Om deel te nemen dien je via Direct Ferries de Wightlink-overtochten te boeken en deze te bevestigen vóór 23.59 12 mei 2019, om deel te nemen kan een boeking niet worden geannuleerd. De winnaars worden getrokken op 14 mei 2019 en gecontacteerd vóór 31 mei 2019. De eerste getrokken naam krijgt de eerste optie om een van de twee aangeboden prijzen te kiezen en de tweede krijgt de resterende prijs aangeboden. Vervoer van en naar havens is niet voorzien. Prijs 1 Algemene voorwaarden: standaard IOWF-voorwaarden van toepassing; prijs is alleen geldig voor IOWF 2019-datums. Prijs 2 Voorwaarden en condities: Prijs is gebaseerd op 3 nachten, aankomst op elke dag, onder voorbehoud van beschikbaarheid en geschikt voor maximaal 7 personen. De zomervakantie in de zomer is uitgesloten. De reis moet vóór 31 december 2019 plaatsvinden. De prijs is alleen gebaseerd op accommodatie. Reizen, eten en drinken zijn niet inbegrepen. Wightlink-voorwaarden: De prijs is één (1) van twee (2) retour Wightlink overtochten, een voertuig tot een lengte van 5 meter en maximaal 2,24 meter hoog, met een bestuurder en maximaal vier passagiers; overtochten zijn afhankelijk van beschikbaarheid op de door de winnaar gekozen data; de boeking moet minstens zeven (7) dagen vóór de gewenste reisdatum worden gemaakt; Het boeken van overtochten is onderhevig aan de algemene voorwaarden van Wightlink voor het aanbieden van veerdiensten.

Meer ferry aanbiedingen van directferries.be

Korte vakantie 'zo Brits' vanaf €84 retour, met P&O Ferries

Datum: 12 december 2019 Bron: P&O Ferries

Reis per boot vanuit Frankrijk naar Engeland en profiteer van de uitzonderlijke korte vakantie tarieven, alleen geldig bij vertrek tussen 6 januari en 24 maart 2020.

Zomer 2020: 25% KORTING op alle GNV-overtochten

Datum: 19 november 2019 Bron: Grandi Navi Veloci

Grandi Navi Veloci biedt vele overtochten over de Middellandse Zee aan en al hun overtochten tot eind september 2020 zijn nu te boeken!

Weekend in Engeland: retour tickets vanaf €71

Datum: 11 november 2019 Bron: Eurotunnel

Zin in een korte vakantie in Engeland? Met Eurotunnel talloze dagelijkse vertrekken, en een reis van 35 minuten tussen Calais en Folkestone, kunt u optimaal genieten van uw vrije tijd.

20% korting met Grimaldi Lines

Datum: 01 november 2019 Bron: Grimaldi Lines

Maak een overtocht over de Middellandse Zee met Grimaldi Lines en bespaar!

Tot 30% KORTING op SNAV

Datum: 21 oktober 2019 Bron: SNAV

• Ferry maatschappij: SNAV

Cycladen: 20% korting met Aegean Speed Lines

Datum: 20 oktober 2019 Bron: Aegean Speed Lines

Aegean Speed Lines biedt veerdiensten aan tussen de haven van Piraeus en de Cycladen.

Griekenland: tot 40% korting met Ventouris Ferries

Datum: 07 oktober 2019 Bron: Ventouris Ferries

• Ferry maatschappij: Ventouris Ferries

Sardinië: GRATIS* terugreis met Grimaldi Lines

Datum: 10 juli 2019 Bron: Grimaldi Lines

Profiteer van deze uitzonderlijke Grimaldi Lines Sale en bespaar op je overtocht naar Sardinië.

Tot 40% KORTING op veerboten van Zweden naar Finland

Datum: 30 juni 2019 Bron: St Peter Line

Vaar 's nachts over de Oostzee en ontspan aan boord van een comfortabele St Peter Line veerboot, met korting!

Japan-Zuid Korea: tot 20% KORTING bij Panstar Cruise

Datum: 29 juni 2019 Bron: Panstar Cruise

Boek met korting een overtocht tussen Japan and Zuid Korea met Panstar Cruise.