COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Nassau - Freeport is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van New Providence naar Grand Bahama pagina.

Nassau - Freeport Veerbootmaatschappij

Nassau naar Freeport Veerboot

Ontvang de beste deals op veerdiensten tussen New Providence en Grand Bahama op de Nassau naar Freeport route met Direct Ferries en vergelijk tevens alternatieven waar beschikbaar.

Wij ontvangen de actuele tarieven voor Nassau naar Freeport rechtstreeks van de boekingssystemen van de veermaatschappijen en vergelijken alle opties zodat u de beste deal voor uw overtocht krijgt. Het vinden van een tarief en boeken van uw ferry ticket naar Grand Bahama kan niet eenvoudiger!

Kies nu Nassau Freeport of een aleternatieve veerdienst naar Grand Bahama in onze Zoek en boek en ontdek hoe eenvoudig het is om uw ferry reserveren.

Freeport Gids

De grootste onderscheiding van Freeport is dat de stad is gelegen op de meest noordelijke eiland van de Bahama's. Gelegen slechts 70 mijl ten oosten van Palm Beach, Verenigde Staten, Grand Bahama Island heeft regelmatig diensten op de korte cruise circuit vanaf Zuid-Florida. Maar het eiland, de op drie na grootste in de Bahama '700-sterke keten, dankt zijn populariteit aan zijn stranden, mooie, gladde witte zand ringen en de watersporten, van snorkelen tot diepzeevissen. Lucaya en haar markt hebben zich ontwikkeld tot het toeristische centrum van het eiland, mede door het ontwerp en deels als gevolg van de orkaan schade aan andere delen van Freeport. De Internationale Bazaar biedt een verzameling winkels en restaurants met thema's geïnspireerd op plaatsen in de wereld, en hoewel sommige toeristische winkels en een kleine Straw Market zijn nog steeds actief, ooit een van de grootste toeristische attracties van Freeport's, het heeft veel van haar winkels naar Port verloren Lucaya Marketplace (niet te verwarren met Port Lucaya, waar schepen aanmeren).