Napoli Mergellina
Ponza
Veerboten naar Pontine Eilanden
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Napoli Mergellina naar Ponza Veerboot

Vindt Napoli Mergellina Ponza ferry tarieven, dienstregelingen en aanbiedingen op directferries.be en vergelijk tevens met andere overtochten van Italië naar Pontine Eilanden zodat u gegarandeerd bespaart op de ticketprijs.

Raadpleeg onze Napoli Mergellina Ponza ferry guide met alle informatie voor het boeken van uw veerovertocht naar Pontine Eilanden, inclusief alle veermaatschappijen op de Napoli Mergellina Ponza route en alternatieve veerdiensten.

Vergelijk nu talloze overtochten en dienstregelingen voor Napoli Mergellina Ponza veerdiensten online door de plaats van vertrek te selecteren in de Napoli Mergellina Ponza Zoek en boek en klik op de knop zoek.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Pontine Eilanden.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Welke ferry maatschappijen varen van Napoli Mergellina naar Ponza?

Er is 0 ferrymaatschappij voor Napoli Mergellina naar Ponza en dat is

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Napoli Mergellina naar Ponza?

Boek overtochten van Napoli Mergellina naar Ponza via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Napoli Mergellina naar Ponza?

Nee, je kunt niet als voetpassagier reizen, momenteel kun je alleen als je met een voertuig reist op de veerboot meereizen.

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Napoli Mergellina naar Ponza?

Nee, alleen voetpassagiers kunnen op de veerboot meereizen.

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Napoli Mergellina naar Ponza?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Ponza Gids

Ponza is de grootste van de Pontijnse Eilanden, een aantrekkelijke archipel voor de Italiaanse kust tussen Rome en Napels. Met blauwe wateren en een opvallend heuvelachtig landschap, is het eiland geliefd bij regelmatige bezoekers die proberen haar charmes geheim te houden. Het eiland is beroemd om zijn blauwe grotten, die zijn gemaakt door de Etrusken. Onder hen zijn Serpents Grotto en de Romeinse Gallery, een Romeinse tunnel die de stad Ponza verbindt met de (nu gesloten) groot zandstrand genaamd Chiaia di Luna aan de westzijde. Het eiland heeft vele archeologische ruïnes zichtbaar, waaronder de Egyptische, Kanaänieten, Griekse en Fenicische Necropolen ruïnes in het midden van het eiland. Er zijn Etruskische ruïnes op delen van het eiland door elkaar gegooid met Romeinse ruïnes. Een groot standbeeld genaamd Il Mamozio ("The Mummy") of Il Mitreo, wat betekent mijter of hoed priester, is een 3000 jaar oude marmeren standbeeld en werd gevonden in de haven. Beeltenis van een lokale Etrurian consul, wordt deze nu weergegeven in een museum in Napels achter beschermend plastic, waar hij werd herenigd met zijn kop. Het is het oudste bekende Etruskische standbeeld in zijn soort en uiterst zeldzaam.

Veerboten vanuit Ponza vertrekken naar Napels, Terracina, Formia en Anzio; er zijn ook draagvleugelboten (aliscafo) naar Anzio en Formia, met een reistijd van ongeveer 75 minuten hebben.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.