COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Napoli Beverello - Ventotene is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Italië naar Pontine Eilanden pagina.

Napoli Beverello - Ventotene Veerbootmaatschappij

Napoli Beverello naar Ventotene Veerboot

Bij Direct Ferries kunt u veerdiensten van Italië naar Pontine Eilanden op de Napoli Beverello Ventotene route vergelijken middels onze snelle en eenvoudige live beschikbaarheid en beste prijs zoekers.

Bekijk dienstregelingen en tarieven van alle Napoli Beverello Ventotene ferry's zodat u gegarandeerd het beste tarief voor uw overtocht vindt. Indien er een alternatieve route tegen een beter tarief beschikbaar is zullen wij deze ook tonen.

Het vinden van een prijsopgave of boeken van uw ferry naar Pontine Eilanden kan niet eenvoudiger! U hoeft alleen maar Napoli Beverello naar Ventotene in het menu aan de linkerkant te selecteren, het aantal passagiers in te voeren en op zoek te klikken!

Ventotene Gids

Ventotene is klein eiland in de groep Pontijnse eilanden voor de westkust van Italië.
Op slechts 3 km lang en 800 meter breed, Ventotene dankt zijn naam aan de heersende winden die over het eiland (wind in het Italiaans is vento) waaien.