COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Napoli Beverello - Capri is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Alternatieven voor Napoli Beverello - Capri

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Italië naar Gulf of Napoli.

Napoli Beverello - Capri Veerbootmaatschappij

Napoli Beverello Capri Veerboot klantenrecensies

 • "Aangenaam en stipt"

  De overtocht van Napels naar Capri verliep correct. Ik ging de tickets de avond tevoren halen, wat eigenlijk niet nodig was. ‘s Morgens was er helemaal geen file. Op Molo Beverello hing een groot bord met vertrekuur, bestemming en maatschappij; maar de gate nummers waren niet aangegeven! Dat was even zoeken, maar als ik een boot zag aanleggen van SNAV ging ik die kant op en toonde een bemanningslid mijn ticket. OK. Het inchecken begon 20 minuten op voorhand en de catamaran vertrok stipt en kwam op het voorziene uur aan. Aan boord is een grote ruimte voorzien van rijen zetels, die je zelf kan kiezen. Rustige licht wiegende vaart. Het boordpersoneel is zeer vriendelijk, dat aan de desk minder, je kan amper een vraag stellen. Het vinden van de boot op Capri was chaotischer, nergens een aanduiding en de pier is uitgestrekt. Ik zag 2 grote catamarans van SNAV liggen en ging die kant op, de 1e was de mijne. OK. Ik was een half uur te vroeg en het was grappig om te zien hoe het boordpersoneel, dat op de kaai stond, aanhoudend mensen moest te woord staan die hun boot zochten, ook van andere maatschappijen of voor andere bestemmingen. Opnieuw correct inchecken en vertrek en aankomst. Deze maatschappij zou ik nog nemen. Maar de havens zouden hun systeem een beetje mogen aanpassen. Ik mag er niet aan denken hoe dat er in de zomer moet uitzien, zoekende en rennende toeristen in alle richtingen!

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "accomodatie ok"

  Perfecte timing.... meer moet dat niet zijn

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Excellent transfer"

  Quick, punctual.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Napoli Beverello naar Capri Veerboot

Bij Direct Ferries zijn we volledig neutraal en zijn wij gefocust u te helpen om snel en gemakkelijk de beste tarieven op de route Napoli Beverello Capri tussen Italië en Gulf of Napoli te vinden.

Met behulp van onze Zoek en boek vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid en kunt u ferry's van Napoli Beverello naar Capri boeken. Tevens kunt u deze route of havens met andere opties vergelijken.

Het vinden van een veertarief is snel en gemakkelijk! Selecteer eenvoudigweg uw plaats van vertrek in Zoek en boek, Napoli Beverello Capri in het route menu, aantal personen en klik vervolgens op zoek.

Capri Gids

Het eiland Capri is gelegen aan de baai van Napels, ten zuiden van de stad Napels en in de buurt van de top van de Amalfi schiereiland, in de regio Campanië van Zuid-Italië. Een bezoek aan Capri is een hoogtepunt van een Napels of Amalfi kust vakantie. Capri is een betoverende en pittoreske eiland gemaakt van kalksteen. Doorheen de geschiedenis van het eiland is een favoriet met Romeinse keizers, de rijken en beroemdheden, kunstenaars en schrijvers is geweest, en nog steeds een van de Middellandse Zee must-see plekken. Enkele van de belangrijkste kenmerken van het eiland zijn de Marina Piccola (de kleine haven), de Belvedere van Tragara (een hoge promenade met villa's), de kalksteen steile rotsen genaamd zee stapels dat project boven de zee (de Faraglioni), de stad van Anacapri, de Blue Grotto (Grotta Azzurra), en de ruïnes van de keizerlijke Romeinse villa's.

Het eiland is verbonden door frequente veerboten en draagvleugelboten naar de stad Napels en Sorrento op de kust van Amalfi. Er zijn ook minder frequente veerboten naar Positano op de Amalfi kust en het eiland Ischia.