COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Mediterranea Pitiusa

Mediterranea Pitiusa biedt een snelle en betrouwbare veerdienst aan tussen de eilanden Ibiza en Formentera, onderdeel van de Balearen.

Het bedrijf beschikt over vier vaartuigen die worden ingezet op twee verschillende routes. Via de 'Jet Line' varen passagiers in 25 minuten tussen Ibiza en de haven van La Savina (Formentera), een afstand van 70 kilometer. De 'Express Line' verbindt beide eilanden in 35 minuten. Het grootste schip van Mediterranea Pitiusa is de Blau de Formentera. Dit schip biedt ruimte aan 319 passagiers en kan een snelheid bereiken van 30 knopen.

Mediterranea Pitiusa biedt het hele jaar door veerdiensten aan, met uitzondering van eerste kerstdag en nieuwjaarsdag. Tijdens het hoogseizoen wordt de dienstregeling uitgebreid.

De merknaam verwijst naar de Pitusen, een eilandengroep die bestaat uit Ibiza, Formentera en Espalmador. Deze eilanden worden samen ook wel de Pijnboomeilanden genoemd.

Op verzoek kunt u bij Mediterranea Pitiusa ook motorfietsen huren. Kom en geniet van de prachtige ongerepte stranden van Formentera!

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Mediterranea Pitiusa bekijken en Mediterranea Pitiusa veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Mediterranea Pitiusa bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.