COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Mediterranea Pitiusa

Mediterranea Pitiusa biedt een snelle en betrouwbare veerdienst aan tussen de eilanden Ibiza en Formentera, onderdeel van de Balearen.

Het bedrijf beschikt over vier vaartuigen die worden ingezet op twee verschillende routes. Via de 'Jet Line' varen passagiers in 25 minuten tussen Ibiza en de haven van La Savina (Formentera), een afstand van 70 kilometer. De 'Express Line' verbindt beide eilanden in 35 minuten. Het grootste schip van Mediterranea Pitiusa is de Blau de Formentera. Dit schip biedt ruimte aan 319 passagiers en kan een snelheid bereiken van 30 knopen.

Mediterranea Pitiusa biedt het hele jaar door veerdiensten aan, met uitzondering van eerste kerstdag en nieuwjaarsdag. Tijdens het hoogseizoen wordt de dienstregeling uitgebreid.

De merknaam verwijst naar de Pitusen, een eilandengroep die bestaat uit Ibiza, Formentera en Espalmador. Deze eilanden worden samen ook wel de Pijnboomeilanden genoemd.

Op verzoek kunt u bij Mediterranea Pitiusa ook motorfietsen huren. Kom en geniet van de prachtige ongerepte stranden van Formentera!

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Mediterranea Pitiusa bekijken en Mediterranea Pitiusa veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Mediterranea Pitiusa bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.

Alle Mediterranea Pitiusa routes