COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Mahi Mahi Dewata

Mahi Mahi Dewata verzorgt snelle overtochten tussen Padangbai aan de oostkust van Bali, de Gili-eilanden en Lombok in Indonesië.

Als relatieve nieuwkomer binnen de maritieme sector maakt Mahi Mahi Dewata gebruik van moderne schepen die zijn uitgerust met de nieuwste technologie en voorzieningen, waaronder meerdere Suzuki motoren, GPS, elektrische toiletten en grote zonnedekken.

Dankzij de meer dan 30 bemanningsleden die jarenlange ervaring hebben in de regio is uw veiligheid gegarandeerd. Voor iedere passagier is er een reddingsvest dat is goedgekeurd door de International Convention for the Safety of Life at Sea (SOLAS). Ieder vaartuig beschikt bovendien over drie opblaasbare reddingsboten.

Mahi Mahi Dewata biedt een pofessionele en vriendelijke klantenservice. Voor vertrek kunt u ontspannen in de speciale privé-ruimte met restaurant en douche. Bovendien kunt u voor vertrek thee en koffie bestellen en zijn flesjes mineraalwater gratis verkrijgbaar aan boord.

Op directferries.be kunt u de dienstregelingen en tarieven van Mahi Mahi Dewata bekijken en Mahi Mahi Dewata veerboottickets boeken. Wij vergelijken de dienstregelingen en tarieven van Mahi Mahi Dewata bovendien met andere veerbootmaatschappijen om ervoor te zorgen dat u kunt profiteren van de laagste prijzen.