COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Lucky Bay - Wallaroo is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Lucky Bay - Wallaroo Veerbootmaatschappij

Lucky Bay naar Wallaroo Veerboot

Bij Direct Ferries zijn we volledig neutraal en zijn wij gefocust u te helpen om snel en gemakkelijk de beste tarieven voor Lucky Bay Wallaroo overtcohten in Australia te vinden.

Met behulp van onze Zoek en boek vindt u actuele prijzen en beschikbaarheid en kunt u ferry's van Lucky Bay naar Wallaroo boeken. Tevens kunt u deze route of havens met andere opties vergelijken.

Het vinden van een veertarief is snel en gemakkelijk! Selecteer eenvoudigweg uw plaats van vertrek in Zoek en boek, Lucky Bay Wallaroo in het route menu, aantal personen en klik vervolgens op zoek.

Lucky Bay Gids

Lucky Bay ligt aan de Eyre schiereiland in Zuid-Australië. De baai werd Lucky Bay genoemd door Matthew Flinders toen hij in 1802 een gevaarlijke route door de Recherche Archipelago zeilde. Zijn schip HMS Investigator is hier ondergedoken tijdens een zomerstorm. Zijn botanicus Robert Brown ontdekte een grotendeels onbekende nieuwe soorten flora. De beschutte baai is ideaal voor zwemmen, snorkelen, vissen, surfen en het lanceren van kleine boten. Wees ervan bewust dat deze stranden verraderlijk zijn voor voertuigen en het is makkelijk om weggezakt te geworden in de meest onschuldig ogende nat of droog zand.

De haven is een eindpunt voor SeaSA's Spencer Gulf passagiersschip die diensten verzorgt over de Spencer Gulf tussen Lucky Bay en Wallaroo. De veerdienst kreeg een Australische Marine Environment Protection Association (AUSMEPA) award in 2006, omdat het een alternatief is voor het vervoer van meer dan 25.000 ton kooldioxide-uitstoot per jaar.


Wallaroo Gids

De Australische stad Wallaroo is een zeer populaire vakantiebestemming, gelegen ongeveer 160 km ten noorden van Adelaide. De stad biedt bezoekers veel activiteiten waaronder zwemmen, vissen, ontspannen en sightseeing. De Wallaroo steiger is één van de meest populaire bij de vissers, terwijl onder de steiger ligt een populair gebied voor duikers met een verscheidenheid aan zeeleven. Een diepzeehaven en de thuisbasis van de Spencer Gulf vloot garnalen, compleet met een multi-miljoen dollar jachthaven, Wallaroo heeft een overvloed aan attracties en is de thuishaven van de Zee SA auto en passagiers veerboot dat dagelijks overtochten biedt, van Wallaroo naar Lucky Bay op het schiereiland Eyre. De Wallaroo nederzetting werd opgericht op Wallaroo Bay door 1861 en werd uitgeroepen als een stad in 1862. In 1865 de bevolking was 3000 personen, en bereikte een piek van 5.000 personen in 1920. Het was grootste en belangrijkste haven tot 1923. De Port Pirie smelterijen werden opgericht in 1890.