Kobee
Veerbootmaatschappij
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Tips & informatie voor Kobee

Nieuwste aanbiedingen voor Kobee

Kobee

Kobee is snelle draagvleugelboot die wordt beheerd door de Zuid-Koreaanse rederij Miraejet en vaart tussen Busan (Zuid-Korea) en Fukuoka (Japan).

De overtocht tussen Busan en Hakata in Fukuoka duurt slechts drie uur. Deze methode van reizen tussen Japan en Zuid-Korea is goedkoper dan vliegen en sneller dan de Trans Transsiberië Express, de Trans Mantsjoerije Express of de Trans Mongolië Express.

Aan boord vindt u op twee verdiepingen comfortabele zitplaatsen, toiletten, bagageopslagruimte en grote ramen. In de taxfree winkel kunt u dranken, snacks en cosmetica kopen. Dekens, kranten en tijdschriften zijn verkrijgbaar op verzoek.

Kobee is de ideale keuze voor passagiers die een betaalbare reis willen maken. Het voertuig biedt een snelle, veilige en comfortabele reis die uw verwachtingen zal overtreffen.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Kobee snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.

Aan boord Kobee

De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bekijk onze klantenservicepagina voor nuttige informatie over reizen per veerboot, veelgestelde vragen en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp met uw boeking