COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Kobee

Kobee is snelle draagvleugelboot die wordt beheerd door de Zuid-Koreaanse rederij Miraejet en vaart tussen Busan (Zuid-Korea) en Fukuoka (Japan).

De overtocht tussen Busan en Hakata in Fukuoka duurt slechts drie uur. Deze methode van reizen tussen Japan en Zuid-Korea is goedkoper dan vliegen en sneller dan de Trans Transsiberië Express, de Trans Mantsjoerije Express of de Trans Mongolië Express.

Aan boord vindt u op twee verdiepingen comfortabele zitplaatsen, toiletten, bagageopslagruimte en grote ramen. In de taxfree winkel kunt u dranken, snacks en cosmetica kopen. Dekens, kranten en tijdschriften zijn verkrijgbaar op verzoek.

Kobee is de ideale keuze voor passagiers die een betaalbare reis willen maken. Het voertuig biedt een snelle, veilige en comfortabele reis die uw verwachtingen zal overtreffen.

Directferries.be biedt u de mogelijkheid om de dienstregeling en prijzen van Kobee snel te vergelijken met andere veerbootmaatschappijen.