COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Hvar - Pescara is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Eiland Hvar naar Italië.

Hvar - Pescara Veerbootmaatschappij

Hvar naar Pescara Veerboot

Bij Direct Ferries zijn we volledig neutraal en zijn wij gefocust u te helpen om snel en gemakkelijk de beste tarieven op de route Hvar Pescara tussen Eiland Hvar en Italië te vinden.

Ontvang actuele Hvar Pescara dienstregelingen en tarieven van alle veermaatschappijen en vergelijk alvorens te beslissen.

Kies nu Hvar Pescara of een aleternatieve veerdienst naar Italië in onze Zoek en boek en ontdek hoe eenvoudig het is om uw ferry reserveren.

Pescara Gids

De Italiaanse stad Pescara ligt in de Italiaanse regio Abruzzo, aan de Adriatische Zee kust bij de monding van de Aterno-Pescara rivier. Pescara biedt voor elk wat wils. Het lange zandstrand is een uitnodiging voor luie dagen in de zon, de oude binnenstad en het centrum van de stad trekt shoppers en liefhebbers van geschiedenis die wil om hun dagen doorbrengen in musea en op zoek naar indrukwekkende gebouwen en het omliggende gebied met prachtige natuur is gemaakt voor trekking en fietsen en actieve vakantiegangers.

Misschien is de beste manier voor bezoekers om naar de stad Pescara weten is om een wandeling aan de Corso Umberto I, die eindigt bij Piazza Rinascita, het best bekend als de Piazza Salotto nemen, en ga dan verder naar de kust door middel van Piazza Primo Maggio. Het Provinciehuis en het stadhuis zijn in Piazza Italia. Corso Monthonè, de hoofdstraat van de oude stad, is een nachtleven, terwijl gelegen in het hart van de stad is het Vittoria Colonna Museum of Modern Art. Een van de meest bezochte sites is de geboorteplaats van Gabriele D'Annunzio.

Vanuit de haven van Pescara zijn er veerboten en draagvleugelboten met diensten naar Split en Stari Grad in Kroatië.