Huelva
Arrecife
Veerboten naar Lanzarote
Open Ticket??

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Open Ticket?

Open tickets zijn 12 maanden geldig, gerekend vanaf de boekingsdatum (zie voorwaarden).

Gegevens van de overtocht
Vertrek
Retour

Huelva naar Arrecife Veerboot

De Huelva Arrecife veerdienst verbindt Spanje met Lanzarote. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Naviera Armas. De veerdienst gaat maximaal 1 keer per week met een vaartijd van ongeveer 27 uur 30 minuten.

Huelva Arrecife vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Alternatieven voor Huelva - Arrecife

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Spanje naar Lanzarote.
Waarom boeken bij Direct Ferries?
category
Wereldwijd maar liefst 4412 routes vanuit 901 havens.
category
Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor
category
We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.
category
We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Veelgestelde vragen

Hoe lang duurt de overtocht van Huelva naar Arrecife?

De reistijd per veerboot van Huelva naar Arrecife is ongeveer 27h 30m. De vaarduur kan van seizoen tot seizoen verschillen, dus we raden aan om een live check uit te voeren.

Hoeveel kost de overtocht van Huelva naar Arrecife?

De prijs van de ferry overtocht van Huelva naar Arrecife kan per seizoen verschillen. De gemiddelde prijs van een overtocht van Huelva naar Arrecife is 839 €. Prijs exclusief boekingskosten.

Welke ferry maatschappijen varen van Huelva naar Arrecife?

Er is 1 ferrymaatschappij voor Huelva naar Arrecife en dat is
  • Naviera Armas

Hoe kan ik ferry tickets boeken voor een overtocht van Huelva naar Arrecife?

Boek overtochten van Huelva naar Arrecife via onze boekingstool op onze site en bekijk onze aanbiedingenpagina om de nieuwste ferryaanbiedingen te bekijken.

Kan ik als passagier te voet aan boord van de ferry van Huelva naar Arrecife?

Ja, je kunt als voetpassagier van Huelva naar Arrecife reizen met
  • Naviera Armas

Is het mogelijk om je auto mee aan boord te nemen op ferries van Huelva naar Arrecife?

Ja, je kunt met een voertuig van Huelva naar Arrecife reizen met
  • Naviera Armas

Mogen huisdieren mee op de veerboot van Huelva naar Arrecife?

Nee, huisdieren zijn niet toegestaan aan boord van de veerboten.

Wat is de afstand tussen Huelva en Arrecife?

De afstand van Huelva naar Arrecife is ongeveer 626 zeemijlen.

Huelva Gids

De stad Huelva ligt in het zuidwesten van Spanje en is de hoofdstad van de provincie Huelva in de autonome regio Andalusië. De stad ligt aan de Golf van Cadiz aan de samenvloeiing van de Odiel en Tinto rivieren. De stad kan haar geschiedenis terug tot 3000 voor Christus opsporen. Veel Romeinse overblijfselen van de munt die daar ooit bestond werden in de stad gevonden. Er is veel te zien en te doen in de stad en in het omliggende gebied, waaronder de verschillende sites met links naar Christopher Columbus. Deze sites zijn de stad zelf, Moguer, Palos de la Frontera en de Rabida Klooster. De Culturele attracties van Huelva zijn barokke architectuur in het Condado gebied. Een van de hoogtepunten van de kalender van de festiviteiten is de bedevaart van El Rocío, verklaarde van International Toeristisch Belang.

De ferry haven van Huelva ligt in het exterieur haven en is bereikbaar via een gratis busdienst van de haven naar het centrum, en van het centrum terug naar de haven.


Arrecife Gids

De stad Arrecife ligt op het eiland Lanzarote, een van de Spaanse Canarische Eilanden. De stad, die een haven heeft, is gelegen aan de oostkust van het eiland. Arrecife is een levendige, kosmopolitische stad vol cultuur en geschiedenis. De naam is afgeleid van het Spaans voor rif en verwijst naar de vulkanische rotsformaties die op zee te liggen en de bescherming van de pittoreske haven. Arrecife begon het leven als een klein vissersdorp terug in de 15e eeuw tot het groeide, uiteindelijk steeds hoofdstad van het eiland in 1852. Vandaag de dag, het is algemeen bekend als een paradijs voor shoppers! Met straatjes met boetiekjes, high-end retail outlets verkopen merkkleding en koopjes in overvloed, veel mensen bezoeken Arrecife om zijn eindeloze mogelijkheden om te winkelen. Arrecife heeft ook een eigen strand, Playa del Reducto, met gouden zand en warme, rustige wateren. Een mooie promenade loopt helemaal uit dit gebied naar de tweede strand van de stad, Playa del Cable, dat is ongeveer 2 km naar het westen.

Veerboten vanuit de haven vertrekken naar de andere eilanden van de Canarische Eilanden en ook naar andere bestemmingen in Europa en het vasteland van Afrika.


De snelste manier om uw boeking te plaatsen en te beheren

Download de Direct Ferries-app of beheer uw boeking online via Mijn Account

App

Klantenservice

Bezoek onze klantenservice pagina voor nuttige informatie over reizen met de veerboot, onze FAQ's, en hoe u contact met ons kunt opnemen voor hulp bij uw boeking.