COVID-19 Informatie Klik hier om onze speciale pagina te bezoeken voor meer informatie over de COVID-19-situatie, inclusief vouchers, annuleringen, restituties en wijzigingen van de overtochten.

Hirtshals - Langesund is een van onze drukste routes. Afvaarten verkopen in drukke periodes regelmatig uit.
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoen prijzen per dag voor onze klanten.

Kijk voor meer informatie op de pagina Veerboten van Denemarken naar Noorwegen.

Aan boord van de schepen

Hirtshals - Langesund Veerbootmaatschappij

  • 7 Sailings Weekly 4 hr 30 min
  • Get price

Hirtshals Langesund Veerboot klantenrecensies

 • "Hirtshals-Langesund v.v."

  Graag wil ik benoemen, dat we bij de klantenbalie van Fjord Line, op 2 verschillende tijdstippen, te woord werden gestaan door 2 zeer vriendelijke en hulpvaardige dames. Wij hebben dat als zeer prettig ervaren. Onze complimenten en dank. Wij waren er op 23 aug. 2019 om 12.00u. en 15.00 u.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Roadtrip Noorwegen 2019"

  Boeking via DirectFerries een paar dagen van te voren voor een redelijke prijs. Overtocht Hirtshals-Langesund , Snel inchecjken en op tijd vertrokken. Mooie ferry van Fjordline. In 4,5 uur naar de overkant. Alleen lang moeten wachten voordat we met de auto van boord konden. Verder alles prima.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Prima"

  Mooie ferry met voor de kinderen in de voorjaarsvakantie nog wat te doen; tekenwedtrijd en ballonnenclown. Goede catering. Oplettende medewerkers die zagen dat onze aanhanger hoger was dan aangegeven zodat we geen schade kregen.

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder
 • "Vakantietripje Noorwegen "

  Prima schip op tijd vertrokken goede voorzieningen vriendelijk personeel even wat onduidelijkheid over inchecken moest met mijn uitgeprinte ticket een opstapticket halen op kantoor van vertrekpunt bleek dat je gewoon met je geprinte versie kunt inchecken

  '' travelled on

  Lees meer Lees minder

Hirtshals naar Langesund Veerboot

De Hirtshals Langesund veerdienst verbindt Denemarken met Noorwegen. Momenteel is er slechts 1 veermaatschappij die deze route aanbiedt, Fjord Line. De veerdienst gaat maximaal 7 keer per week met een vaartijd van ongeveer 4 uur 30 minuten.

Hirtshals Langesund vaartijd en frequentie kan afhankelijk van het seizoen variëren. Wij raden u dan ook aan om een live controle te doen voor de meest actuele informatie.

Hirtshals Gids

Het Deense havenstadje Hirtshals ligt aan de kust van Skagerrak, op het eiland Vendsyssel-Thy in het noorden van het schiereiland Jutland. Hirtshals staat bekend op haar vissershavens en veerhaven. De economie van Hirtshals draait vooral op de visserij en het toerisme. In de zomer zijn er volop vakantiehuizen te huur. Bovendien brengen de veerboten veel toeristen naar het stadje, waar de lokale winkels van profiteren. Hirtshals is met name erg populair onder de Noren die de plaats het hele jaar door bezoeken om te winkelen. In Hirtshals bevindt zich het Nordsoen Oceanarium, een van de grootste aquaria van Europa. Hier zijn maar liefst 70 verschillende soorten vissen en zeedieren te bewonderen.

In de haven kunnen bezoekers meedoen aan tal van activiteiten of genieten van de authentieke sfeer. De omgeving van Hirtshals leent zich bovendien uitstekend voor het maken van wandeltochten.

Vanuit de haven van Hirtshals vertrekken veerboten naar Bergen, Kristiansand, Stavanger, Langesund, Larvik, Seydisfjordur en Torshavn.


Langesund Gids

De Noorse havenstad Langesund werd al gesticht in 1765. De stad ligt op een prachtige locatie bij de gelijknamige fjord. In het centrum van Langesund bevinden zich mooie gebouwen uit de achttiende eeuw. Iets buiten de stad kunnen bezoekers genieten van de adembenemend mooie natuur. Langesund kent jaarlijks de meeste zonuren van alle kustplaatsen in Noorwegen. De stad komt in de zomermaanden volop tot bloei wanneer er tal van concerten en festivals, waaronder het drukbezochte International Shanty Festival, worden georganiseerd.

Vanuit de haven vertrekken het hele jaar door veerboten naar Hirtshals in Denemarken. De haven beschikt over 4 short stay parkeerplaatsen. In de terminal bevinden zich verkoopmachines met snacks en drankjes.