grimaldi_lines_ikarus_palace

Ikarus Palace

Dit schip wordt niet meer bediend door Grimaldi Lines.

Deze gids is alleen van toepassing voor wanneer het schip werd bediend door Grimaldi Lines en deze informatie is niet geldig voor huidige schepen en toekomstige activiteiten.

De Ikarus Palace heeft een capaciteit van maximaal 1500 passagiers. De faciliteiten aan boord omvatten o.a. hutten, discotheek, bioscoop, internet Café, winkel, restaurants, bar, kinderdagverblijf, speelruimte, zwembaden, slotmachines en een winkelgalerij.

Hutten aan boord / Gereserveerde zitplaats

Het schip beschikt over een groot aantal hutten, waaronder 133 binnenhutten, 43 buitenhutten (met uitzicht op zee), 18 suites en twee speciaal aangepaste buitenhutten voor mindervalide passagiers. U kunt ook kiezen uit ongeveer 180 stoelen met verstelbare rugleuning.

Eten en drinken aan boord

Het schip heeft genoeg plaatsen waar u wat kunt eten en drinken waaronder een a la carte restaurant, zelfbedieningsrestaurant en een fast food outlet. Voor avond entertainment kunt u naar de discotheek.

Shoppen aan boord

In de winkel aan boord van de Ikarus Palace vindt u high street merken, tijdschriften, snoep en reisbenodigdheden.

Extra faciliteiten aan boord

Aan boord vindt u o.a. een zwembad (als het weer het toelaat), slot machines en internet cafe.

Reizen met kinderen

Ikarus Palace is zeer kindvriendelijk en beschikt over een speciale speelplaats voor kinderen. Voor de oudere kinderen is er een videogames gebied, vol met spelletjes.

Toegankelijkheid

Medewerkers, zowel aan boord als op het land, zijn beschikbaar voor passagiers met beperkte mobiliteit maar het is aan te raden om het bij het inchecken te vermelden.Voor passagiers met beperkte mobiliteit zijn er 2 buitenhutten beschikbaar.

Let op: Hoewel we alles hebben gedaan om het maken van onze Ikarus Palace gids zo nauwkeurig en duidelijk mogelijk te maken, kunnen Faciliteiten aan boord, diensten en entertainment variëren, afhankelijk van de vertrekdatum en tijd van het jaar en kunnen zonder voorafgaande waarschuwing of kennisgeving door veerbootmaatschappijen worden gewijzigd en/of beëindigd

Lees meer Lees minder

Ikarus Palace Recensies.

4.2
van 5

Dit schip werd aanbevolen door 100% van onze klanten

 • Algemeen:5.0
 • Personeel:5.0
 • Catering:3.0
 • Punctualiteit:3.0
 • Netheid aan boord:5.0
 • "Barcelona Tanger een aanrader"

  We reisden met Grimaldi van Barcelona naar Tanger op 24 november 2013. De boot zou om 23u59 vertrekken maar vertrok uiteindelijk pas tegen halftwee s'nachts. Dus we hebben wel lang zitten wachten in de terminal. Maar het loonde de moeite. We betaalden 200 euro voor een ruime cabine met gerieflijke badkamer en een buitenraam. Twee nachten en een volledige dag op de boot die de 26ste Tanger Med binnenliep tegen de middag. We hadden zonnig weer en konden aan dek genieten van prachtige zichten op de Spaanse en Marokkaanse kust. Het eten aan boord in de selfservice is niet te duur en best wel lekker. Kortom, een aanrader.

  • Algemene beoordeling:
  • Algemeen:
  • Catering:
  • Netheid aan boord:
  • Personeel:
  • Punctualiteit:
  • Aanbevolen?
   Ja

  Beoordeeld op door Veerle die met Grimaldi Lines reisde aan boord van de Ikarus Palace.

  Lees meer Lees minder