Goedkope veerboten naar Sicilië via nl.directferries.be

Vind de goedkoopste overtochten naar Sicilië op onze Goedkope veerboten naar Sicilië pagina. nl.directferries.be geeft u direct toegang tot alle goedkoopste overtochten naar Sicilië bij alle grote Veerbootmaatschappijen. Mis het niet! Volg Directferries op Twitter en Facebook om in de toekomstige te kunnen profiteren van goedkope aanbiedingen naar Sicilië of exclusieve Sicilië aanbiedingen.

Om alle goedkoopste overtochten naar Sicilië te bekijken, bezoek onze Veerboten naar Sicilië pagina.

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

FLASH SALE! 100% korting voor vrouwen

Geplaatst:05 maart 2020 09:27 Maatschappijen: Moby Lines & Tirrenia

Achter elke geweldige vakantie zit altijd een geweldige vrouw!

Zomer 2020: tot 30% korting met GNV

Geplaatst:31 december 2019 10:19

Grandi Navi Veloci biedt vele overtochten op de Middellandse Zee aan en kunnen vanaf nu worden geboekt met vertrekdatum tot eind september 2020.

Middellandse Zee: tot 30% KORTING op Grimaldi Lines-overtochten

Geplaatst:02 december 2019 10:03 Veerbootmaatschappij: Grimaldi Lines

Maak een overtocht over de Middellandse Zee met Grimaldi Lines en bespaar tot 30% door te boeken bij Direct Ferries.

Bespaar tot 25% op GNV- herfst overtochten

Geplaatst:25 november 2019 12:41

Grandi Navi Veloci loopt vele overtochten op de Middellandse Zee en al hun afvaarten zijn nu open voor boekingen tot december 2020.

Over Sicilië

Sicilië heeft een oppervlakte van maar liefst 25.710 m2 en is daarmee het grootste eiland van Italië. Het eiland ligt in de Middellandse Zee, ten zuidwesten van de regio Calabria op het Italiaanse vasteland en ten noordoosten van het Noord-Afrikaanse land Tunesië. De hoofdstad van Sicilië is Palermo.

Wat is er te doen op Sicilië?

Sicilië staat ook wel bekend als het Vulkaaneiland. Op het eiland bevindt zich de beroemde vulkaan de Etna. Deze vulkaan is maar liefst 3000 meter hoog en daarmee de hoogste actieve vulkaan van Europa. De bodem van de vulkaan is vruchtbaar en zeer geschikt voor land- en wijnbouw. De Monte Etna is een heerlijke olijfolie, ideaal als basis voor de Siciliaanse pesto ericino. Er zijn veel mooie stranden op Sicilië waar u heerlijk kunt ontspannen en genieten van de azuurblauwe zee. Het pittoreske dorpje Cefalu heeft bijvoorbeeld een lang zandstrand met uitstekende faciliteiten. Sportievelingen kunnen hun hart ophalen op Sicilië. Het eiland leent zich uitstekend voor het maken van wandel- en fietstochten. Ook kunt u er duiken, snorkelen, zwemmen en golfen. In de hoofdstad Palermo bevinden zich tal van historische bezienswaardigheden zoals het Palazzo dei Normanni aan de indrukwekkende Piazza della Vittoria en de Catacombe dei Cappucini.

Vervoer

De handigste manier om het eiland te ontdekken is per auto. Daarnaast beschikt het eiland over een groot spoornetwerk. In de steden Palermo en Catania rijden metro's.

Wanneer kan ik mijn overtocht het beste boeken?

Er vertrekken talloze veerdiensten vanaf het Italiaanse vasteland naar Sicilië. Het is te adviseren om uw overtocht per veerboot zo vroeg mogelijk te boeken zodat u bent verzekerd van de laagste prijzen. De beste tijd om Sicilië te bezoeken is van mei tot juni en van september tot oktober. In deze periode zijn de stranden rustig en de temperaturen comfortabel warm.