Goedkope veerboten naar Sardinië via nl.directferries.be

Vind de goedkoopste overtochten naar Sardinië op onze Goedkope veerboten naar Sardinië pagina. nl.directferries.be geeft u direct toegang tot alle goedkoopste overtochten naar Sardinië bij alle grote Veerbootmaatschappijen. Mis het niet! Volg Directferries op Twitter en Facebook om in de toekomstige te kunnen profiteren van goedkope aanbiedingen naar Sardinië of exclusieve Sardinië aanbiedingen.

Om alle goedkoopste overtochten naar Sardinië te bekijken, bezoek onze Veerboten naar Sardinië pagina.

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

Over Sardinië

Sardinië is het tweede grootste eiland aan de Middellandse Zee (Sicilië is de grootste), tussen Italië, Spanje en Tunesië, ten zuiden van Corsica. Het maakt deel uit van Italië.

Iets minder dan 120 mijl van het Italiaanse vasteland, iets meer van de Noord-Afrikaanse kust in Tunesië, Sardinië is een van de meeste bezochte toeristische plaatsen van Italië, DH Lawrence vond het exotisch toen hij hier in 1921 passeerde - "verloren", zoals hij zei, ' tussen Europa en Afrika en behorend tot nergens."

Redenen voor uw komst zullen waarschijnlijk een combinatie zijn van nieuwsgierigheid en een en verlang naar schone stranden.

Het eiland is relativelijk vrij van grote steden en zware industrie, en de stranden zijn inderdaad een aantal van de schoonste van Italië en zijn niet- druk, met uitzondering van het hoogseizoen, een periode wanneer een gestage stroom van zonaanbidders uit wat de eilandbewoners noemen 'il continent', of het vasteland van Italië worden per boot naar het eiland gebracht.

Maar Sardinië biedt tal naast zon en zee - zeker als je bereid bent om door te dringen in de minder bekende interieur.