Goedkope veerboten naar Marokko via nl.directferries.be

Vind de goedkoopste overtochten naar Marokko op onze Goedkope veerboten naar Marokko pagina. nl.directferries.be geeft u direct toegang tot alle goedkoopste overtochten naar Marokko bij alle grote Veerbootmaatschappijen. Mis het niet! Volg Directferries op Twitter en Facebook om in de toekomstige te kunnen profiteren van goedkope aanbiedingen naar Marokko of exclusieve Marokko aanbiedingen.

Om alle goedkoopste overtochten naar Marokko te bekijken, bezoek onze Veerboten naar Marokko pagina.

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

Over Marokko

Marokko is gelegen op het meest westelijke puntje van Noord-Afrika, grenzend aan Algerije in het oosten en Mauritanië in het zuiden en zuidoosten, de Atlantische Oceaan in het westen en de Middellandse Zee in het noorden. Het Atlas gebergte loopt van west naar oost door het land, met vruchtbare vlaktes en zandstranden aan de Atlantische kust. Het Midden- Atlas bereik loopt van het zuiden, en stijgt tot meer dan 3000m (9850ft), en is bedekt met bossen van pijnbomen, eiken en ceder open weilanden en kleine meren. Het Rifgebergte loopt langs de noordkust. De havens van Ceuta (Sebta) en Melilla aan de noordkust worden beheerd door Spanje.

Marokko is de vierde meest bevolkte Arabische land na Egypte, Soedan en Algerije. De meeste Marokkanen zijn soennitische moslims van Arabische, Berberse, of hebben een gemengde Berbers-Arabische achtergrond. Het cultuur van de Arabieren die in de 7e en 11e eeuw n Marokko hebben gewoond is ook te merken. De Joodse minderheid is in de loop van de twintigste eeuw sterk in omvang afgenomen en telt ongeveer 3.000 mensen (zie Geschiedenis van de joden in Marokko). De Fransen en Spanjaarden vormen het merendeel van de 100.000 buitenlandse inwoners; velen zijn leraren of technici en meer en meer gepensioneerden, vooral in Marrakesh.