Goedkope veerboten naar Marokko via nl.directferries.be

Vind de goedkoopste overtochten naar Marokko op onze Goedkope veerboten naar Marokko pagina. nl.directferries.be geeft u direct toegang tot alle goedkoopste overtochten naar Marokko bij alle grote Veerbootmaatschappijen. Mis het niet! Volg Directferries op Twitter en Facebook om in de toekomstige te kunnen profiteren van goedkope aanbiedingen naar Marokko of exclusieve Marokko aanbiedingen.

Om alle goedkoopste overtochten naar Marokko te bekijken, bezoek onze Veerboten naar Marokko pagina.

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

Tot 25% korting op ferry overtochten naar Marokko met FRS

Geplaatst:04 juli 2023 00:00 Veerbootmaatschappij: FRS

Vaar deze zomer naar Marokko met FRS.

Over Marokko

Marokko ligt in het noordwesten van Afrika, aan de kust van de Straat van Gibraltar, de Atlantische Oceaan en de Middellandse Zee. Marokko grenst in het oosten aan Algerije en in het zuiden aan de westelijke Sahara. De hoofdstad van Marokko is Rabat.
Wat is er te doen in Marokko?
Marokko vormt een toegangspoort tot Afrika. Het land heeft voor iedereen iets te bieden. U kunt genieten van een unieke mix van schitterende stranden, uitgestrekte woestijnlandschappen, hoge bergen en historische steden. De inwoners van Marokko zijn zeer gastvrij en altijd bereid om bezoekers te vertellen over de fascinerende geschiedenis van hun land. De stad Casablanca, bekend om zijn witte huizen, spreekt tot de verbeelding vanwege de gelijknamige klassieke film uit de jaren veertig. Hier vindt u de schitterende moskee Hassan II en de Cathedral du Sacre Coeur. Deze bouwwerken staan symbool voor de diversiteit van het land. In Marrakesh, gelegen in het westen van het Marokko, kunt u wandelen door het sprookjesachtige oude centrum (de medina). Een bezoekje aan het centrale plein Djemaa el Fna en de nabijgelegen bazaar met zijn pittoreske steegjes en kraampjes is een onvergetelijke ervaring. In het noordwesten van Marokko bevindt zich het indrukwekkende Atlasgebergte. Hier kunt u wandelen, fietsen, klimmen en wintersporten in een prachtige omgeving. Typisch Marokkaanse culinaire hoogstandjes zijn couscous, tajine en zaalouk, een puree van aubergine, tomaten en kruiden.
Vervoer
Marokko beschikt over een relatief modern en uitgebreid weggennet, met name tussen de grote steden in het noorden en langs de westkust van het land. De taxi is misschien wel het belangrijkste en voordeligste vervoersmiddel in Marokko. Daarnaast is er een openbaar vervoerssysteem met treinen die rijden door het hele land.
Wanneer kan ik mijn overtocht het beste boeken?
Om verzekerd te zijn van beschikbaarheid is het te adviseren om uw overtocht per veerboot zo vroeg mogelijk te boeken. In de lente- en herfstmaanden (april, mei, juni, september, oktober) zijn de temperaturen in Marokko warm, maar aangenaam.