Goedkope veerboten naar Finland via nl.directferries.be

Vind de goedkoopste overtochten naar Finland op onze Goedkope veerboten naar Finland pagina. nl.directferries.be geeft u direct toegang tot alle goedkoopste overtochten naar Finland bij alle grote Veerbootmaatschappijen. Mis het niet! Volg Directferries op Twitter en Facebook om in de toekomstige te kunnen profiteren van goedkope aanbiedingen naar Finland of exclusieve Finland aanbiedingen.

Om alle goedkoopste overtochten naar Finland te bekijken, bezoek onze Veerboten naar Finland pagina.

Andere manieren om Goedkope overtochten te bekijken

Zomer uitverkoop! Tot 50% KORTING Helsinki - Tallinn

Geplaatst:15 april 2019 14:59 Veerbootmaatschappij: Tallink Silja

Ontdek Scandinavië deze zomer en profiteer van geweldige kortingen door vooraf je Tallink Silja retour-overtochten tussen Helsinki en Tallinn (Finland / Estland) te boeken!

Finland-Estland: tot 30% KORTING op Tallink Silja zitplaatsen

Geplaatst:27 maart 2019 14:33 Veerbootmaatschappij: Tallink Silja

Vaar deze zomer comfortabel tussen Finland en Estland met Tallink Silja, met korting!

20% KORTING op Helsinki-Tallinn met Eckerö Line

Geplaatst:10 maart 2019 14:52 Veerbootmaatschappij: Eckerö Line

Plan nu je volgende overtocht tussen Finland en Estland om tot 20% te besparen met Direct Ferries.

Finland - Zweden: tot 61% KORTING bij Tallink Silja

Geplaatst:08 maart 2019 08:56 Veerbootmaatschappij: Tallink Silja

Profiteer van een van de 2 geweldige aanbiedingen van Tallink Silja door nu je Finland - Zweden overtocht te boeken bij Direct Ferries.

Over Finland

Het meest culturele geïsoleerde en minst begrepen land van Scandinavië, Finland is sinds 1917onafhankelijk, en werd regeerde voor honderden jaren door eerst de Zweden en vervolgens het tsaristische Russen.

Finland is voornamelijk vlak en onderbroken door enorme bossen en meren, maar heeft sterke regionale verschillen. Het zuiden bevat de minst dramatische landschap, maar de hoofdstad Helsinki compenseert met zijn schitterende architectuur en prachtige collecties van de nationale geschiedenis en kunst. Het land strekt uit vanaf de Russische grens in het oosten tot de industriële stad van Tampere, de uitgestrekte wateren van de Regio Meer zorgen voor een natuurlijke vervoermiddel voor de houtindustrie, water is hier een meer gemeenschappelijk gezicht dan land. Stadjes liggen op smalle richels tussen de meren, waardoor zelfs de belangrijkste productiecentra groen en gemakkelijk bereikbaar zijn. In het noorden, Finland varieert van de vlakke westkust van Ostrobothnia tot de dicht beboste hart van Kainuu en geleidelijk stijgende heuvels van Lapland, de meest aantrekkelijke terrein en de thuisbasis van de Sami, de semi - nomadische rendierherders die overal in Noord-Scandinavië te vinden zijn.