COVID-19 Update Wegens een uitzonderlijk hoog aantal vragen met betrekking tot Covid-19, en om ervoor te zorgen dat we die klanten helpen die de komende 72 uur vertrekken per ferry, zullen we de telefoonlijnen van onze klantenservice sluiten en alle vragen elektronisch afhandelen. Gebruik ons online contactformulier voor vragen aan onze klantenservice. Houd er rekening mee dat we alle vragen zullen behandelen op basis van de prioriteit van de vertrekdatum. Als de vertrekdatum niet op hele korte termijn is zullen we je vragen zo snel mogelijk beantwoorden, maar het kan helaas iets langer duren dan dat je normaal van ons gewend bent. Vanwege het uitzonderlijke karakter van Covid-19 bieden veerbootmaatschappijen klanten de mogelijkheid om de vertrekdatum te wijzigen of vouchers te ontvangen voor een toekomstige boeking. We waarderen je begrip hiervoor en steun in deze uitzonderlijke omstandigheden.

Gili Air - Senggigi is een van onze drukste routes - afvaarten worden in de drukke periodes regelmatig uitverkocht
Tip: Wacht niet tot het te laat is! Boek nu om de gewenste vertrektijd te garanderen.

Waarom boeken bij
Direct Ferries?

Wereldwijd maar liefst 3325 routes vanuit 764 havens.

Meer dan 2,5 miljoen klanten gingen u voor

We regelen meer dan 1,2 miljoen overtochten per jaar.

We vergelijken meer dan 1 miljoenen prijzen per dag voor onze klanten.

Voor meer informatie, bezoek onze Veerboten van Gili eilanden naar Lombok pagina.

Gili Air - Senggigi Veerbootmaatschappij

Gili Air naar Senggigi Veerboot

Vindt Gili Air Senggigi ferry tarieven, dienstregelingen en aanbiedingen op [--Website--] en vergelijk tevens met andere overtochten van Gili eilanden naar Lombok zodat u gegarandeerd bespaart op de ticketprijs.

Ontvang actuele Gili Air Senggigi dienstregelingen en tarieven van alle veermaatschappijen en vergelijk alvorens te beslissen.

Kies nu Gili Air Senggigi of een aleternatieve veerdienst naar Lombok in onze Zoek en boek en ontdek hoe eenvoudig het is om uw ferry reserveren.